Vettel, lovit de defecţiuni la frâne în cursa de la Monza

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.09.2010
Sebastian Vettel a întâmpinat o problemă temporară la frânele monopostului Red Bull în timpul cursei de la Monza, şi nu la motor aşa cum a crezut iniţial pilotul german.

Sebastian Vettel concura pe locul şapte în Marele Premiu al Italiei în momentul în care a raportat prin radio o defecţiune aparentă la motor.

Din cauza problemei, germanul a pierdut o poziţie în favoarea coechipierului său Mark Webber, însă ulterior a revenit la ritmul iniţial. Inginerii echipei Red Bull au iniţiat imediat o investigaţie privind cauzele defecţiunii, însă telemetria motorului indica faptul că totul este în regulă.

În cele din urmă, echipa a identificat o problemă temporară la frâne, una dintre plăcuţe ramând blocată pentru o scurtă perioadă de timp.

În cele din urmă, Vettel a terminat cursa pe locul patru graţie unei strategii inspirate prin care a efectuat schimbul de pneuri în ultimul tur.

Via | Autosport

Comentarii (4)

  • Diesel
    Vettel
    Excelenta strategie. Bravo Vettel!
    12 0
  • salutare
    in timpul cursei cei de la BBC s-au intrebat,daca nu cumva manera prin care Vettel ia"cedat"locul lui Webber nu a fost cumva un ordin de echipa,insa rezultatul a fost neasteptat de bun pentru vettel!
    7 0
  • @mad79
    Cred ca ai dreptate, si-au dat seama ca scuza cu "probleme la motor" n-ar fi mers
    3 0
  • suspect
    Si mie imi pare ceva ne la locul lui, dupa cum am mai afirmat uni sunt mai isteti in jocul asta pe echipe, curios faptul ca imediat dupa ce a fost depasit de cine trebuie masina si-a revenit si a mers impecabil , ori cum nu vom sti niciodata adevarul dar daca este adevarat ce cred eu ,au lucrat ca la carte.
    Este greu sa interzici ceva ce nu poti demonstra, nu faci altceva decat sa creezi tensiuni si conflicte inutile
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru