Frane

Miercuri, 20 Martie | Siguranta

Ferrari, dat în judecată de un client din SUA. Producătorul nu a reușit să rezolve o defecțiune la frâne

Marca Ferrari a fost dată în judecată de către un client din Statele Unite. Persoana respectivă a dat în judecată marca italiană după ce aceasta nu a reușit să repare o defecțiune la frânele mașinii sale.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Formula 1

Vettel, lovit de defecţiuni la frâne în cursa de la Monza

Sebastian Vettel a întâmpinat o problemă temporară la frânele monopostului Red Bull în timpul cursei de la Monza, şi nu la motor aşa cum a crezut iniţial pilotul german.
Marti, 22 Septembrie 2009 | Video

VIDEO: Accident spectaculos cu un Mini Cooper de curse

Atunci cand franele cedeaza intr-o curba stransa rezultatul nu este unul tocmai fericit. Pilotul Nico Bastian s-a convins de acest lucru la volanul unui Mini Cooper Challenge.
Luni, 14 Septembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Lotus Evora Type 124, alternativa pentru circuit

Lotus a publicat imaginile si informatiile oficiale ale noului Evora Type 124, derivatul pentru circuit al modelului cu acelasi nume. Versiunea de performanta va avea 400 de cai si va fi mai usoara cu 200 de kg.
Vineri, 28 August 2009 | Industrie

Toyota recheama 95.000 unitati in service pentru probleme cu franele

Peste 95.000 modele Toyota din Statele Unite ale Americii vor fi rechemate in service pentru a primi un nou furtun de vacuum, fara de care ar putea sa ramana fara frane in cazul unei temperaturi extrem de scazute.
Miercuri, 03 Iunie 2009 | Industrie

Brembo va produce in serie frane din carbon-ceramic

Brembo va produce frane din carbon si compozite ceramice in masa. Producatorul italian a semnat un parteneriat cu o companie germana, care are scopul de a reduce costurile de fabricatie ale sistemelor de franare din carbon.

Tag-uri similare

Toyota, Lotus, Mini, accident, recall, circuit, cursa, Cooper, Bosch, Corolla
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru