Vettel: "McLaren si Ferrari, cele mai competitive echipe"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 12.02.2010
Sebastian Vettel considera ca McLaren si Ferrari sunt cele mai competitive echipe in testele de la Valencia si spune ca nu a fost impresionat de Mercedes GP.

Red Bull Racing a fost marea absenta de la prima sesiune de teste de la Valencia, echipa patronata de Dietrich Mateschitz preferand sa lanseze noul monopost RB6 cu o saptamana mai tarziu decat rivalii traditionali.

Acest lucru i-a permis lui Sebastian Vettel sa analizeze indeaproape rezultatele obtinute de echipe, iar germanul a ajuns la concluzia ca Ferrari si McLaren detin in prezent cele mai competitive monoposturi.

"Toata lumea spune ca nu se stiu cantitatile de combustibil, dar pe de alta parte timpii sunt singura referinta. Pentru mine sesiunea de la Valencia a fost destul de interesanta, pentru ca am putut sa vad usor cand pilotii utilizau putin combustibil si cand aveau rezervorul plin. Dupa testele de la Valencia poti spune cu siguranta ca Ferrari si McLaren sunt competitive. Mercedes GP a fost asa si asa. Valencia este un circuit special si unic, dar dintre toate echipele Ferrari si McLaren au aparut foarte competitive", a declarat vice-campionul mondial in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Chiar daca nu a fost impresionat de rezultatele obtinute de Mercedes GP in sesiunea de la Valencia, Vettel a admis ca Michael Schumacher si-a intrat rapid in forma dupa o absenta de trei sezoane din Formula 1.

In plus, germanul anticipeaza un duel electrizant intre septuplul campion mondial si coechipierul sau mai tanar, Nico Rosberg.

"Intr-o perioada a fost personificarea sportului, asa ca eram sigur ca se va adapta rapid. Vom vedea cat de bine se va descurca in curse, pentru ca multe vor depinde de masina. Are un coechipier puternic care il va forta. Va fi interesant de vazut (n.r - duelul Schumacher - Rosberg)", a mai precizat el.

Via | Formula1.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru