Vettel, încrezător că va reuși să obțină victorii în 2019 după locul doi obținut în Germania: "Va veni și ziua noastră"

de Daniel Popescu
Marti, 30.07.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel este încrezător că Ferrari va reuși să revină la forma obișnuită după progresele din cursa de la Hockenheim, însă a admis că echipa are nevoie de timp.

Ferrari a oferit în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Germaniei o serie de indicii că va fi capabilă să lupte pentru victorie.

Speranțele Scuderiei s-au năruit însă sâmbătă, când Sebastian Vettel și Charles Leclerc au suferit defecțiuni tehnice, astfel că nu au putut lupta pentru pole position. Ploaia din timpul cursei de duminică i-a permis lui Vettel să urce de pe ultimul loc până pe poziția a doua, element care îl determină să anticipeze că Ferrari va reveni la forma obișnuită.

"Sunt foarte bucuros pentru echipă, este o perioadă dificilă pentru noi. Muncim din greu, facem greșeli, nu suntem acolo unde trebuie, dar trebuie să credem în continuare în noi înșine, în abilitățile noastre, și sunt convins că va veni și ziua noastră", a declarat germanul.

Pe de altă parte, Vettel a admis că Ferrari va avea nevoie de timp pentru a rezolva problemele cu monopostul, motiv pentru care solicită răbdare din partea fanilor.

"Sunt la fel de nerăbdător ca toată lumea să obținem rezultate, dar ne va lua ceva timp.

Știm ce putem îmbunătăți și la asta lucrăm. Între timp, sper că oamenii sunt un pic răbdători și ne oferă libertate. Dar din punctul ăsta de vedere locul 2 reprezintă o mică victorie", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (9)

  • Costel
    84 de puncte diferenta cu 10 curse ramase de disputat in 2019

    nu vreau sa mai amintesc de cele 7 puncte de care o fost talharit de-a dreptul sebastian de catre FIA la montreal pentru a nu fi acuzat pe AM-motorsport ca is partinitor si asta deoarece 70 de puncte ii diferenta onesta si corecta intre sebastian si acel contracandidat

    is de acord ca ii o diferenta semnificativa de puncte dar avand incredere deplina in abilitatile lui sebastian si mizand pe forma ascendenta a lui vettel coroborata cu o fiabilitate in sfarsit decenta pentru monopostul sf90 is convins ca titlul la piloti ii departe de a fi transat in favoarea babuinului , carentele in pilotaj ale acestuia la hockenheim si nicidecum vreo pseudomaladie oferita mass-media doar pentru a-i masca intr-o proportie ridicola lacunele pilotajului in conditii meteo atat de exigente care nu fac altceva sa trieze atat de evident competentele celor 20 de temerari dovedindu-mi o data in plus ca adevaratul motiv ii reprezentat de-acu incolo si de etatea inaintata a lui hamilton care incepe sa constituie un handicap major si perpetuu pentru lewis in a doua parte a sezonului 2019 si nu numai si sub nicio forma vreun atu al acestuia

    tocmai de aceea vria in care o intrat mercedes prin prestatiile lamentabile ale lui hamilton si bottas din cursa germana trebuie speculata la maxim nu mai tarziu de etapa maghiara unde o victorie ferrari ar reprezenta un autentic restart pentru a doua jumatate a sezonului 2019 iar expresia "alea iacta est" sub care se desfasura pana acum acest sezon sa constituie doar o ineptie rostita doar de cei care n-au nimic in comun cu elita intrecerii pe patru roti

    forza vettel ! sebastian , impossible is nothing !
    9 10
  • Dacă era un loc 1 ai fi vorbit și de șansa la campionat, așa de irealist ești? Nu-i contest reușita, fraților, dar îl rog să nu mai facă din țânțar 》armăsar bazându-se pe niște reușite ce poate sunt "căzute din pom", nu obținute cu mâna lui. Mai mult strică imaginea echipei... era mai indicat o promisiune că la fel ca-n cursa anterioară își va da silința pentru o bună reușită!
    14 8
  • Valius
    Asa este @FanF1. Daca nu erau incidentele cu Botas, Leclerc, Hamilton...unde mai era Vettel? Nu te poti bucura de un loc, pe nereusita altora.
    14 4
  • Oricum, Vettel a reusit sa tina masina pe circuit, pe cand alti piloti, nu. Asadar, satisfactia acestuia la final e justificata; ca a inceput sa viseze frumos, e treaba lui, poate la Hungaroring va avansa o pozitie pe podium fata de anul trecut.
    14 4
  • Adrian
    Probabil...dar de ce sa nu te mistocareasca putin toti agramatii si toti spargatorii de seminte care si-au ratat viata si au impresia ca inteleg sportul asta exact ca popicele?
    Ai rabdare pana diseara sa vezi ce este aici.
    7 5
  • Daniel Popescu, am observat că mi-ai sters fraza de la începutul comentariului... înțeleg "mesajul" motiv pentru care îmi cer iertare!
    0 0
  • Neutru
    Trebuia să spună ceva.Și noi la fel. Dacă era o cursă normală era mai credibil.Pe ploaie e alceva.Știu asta doar cei care au condus pe ploie și gheată la limita aderenței.Alții doar cred ei că știu.
    4 1
  • Adrian
    Ce-a mai ajuns soferica asta, vai de el si de viata fanilor lui...are si el un loc 2 si gata, isi face avant LOOL
    7 13
  • Asevarul e ca pentru un cvadruplu campion mondial un loc 2 intr-o cursa e nimic. Altu se lauda cu un loc 5 la Ferrari ca sigur el a mers fenomenal ca intotdeauna, numai ca masina e de locul 36. Mai sus de locul 5 nu se putea nici cu Dumnezeu la volan.
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru