Vettel neagă semnarea unui precontract cu Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.05.2012
Sebastian Vettel a negat speculaţiile din presa internaţională potrivit cărora ar fi semnat un precontract cu Ferrari valabil din 2014.

Presa britanică a anunţat în timpul Marelui Premiu al statului Monaco că Sebastian Vettel a semnat un precontract cu Ferrari începând din sezonul 2014, înţelegerea urmând să fie activată doar dacă Scuderia obţine rezultate bune pe parcusul sezonului curent.

Informaţiile au fost însă negate de dublul campion mondial, al cărui contract cu Red Bull urmează să expire la sfârşitul sezonului 2014. "Poate că (n.r - ziarele) au avut nevoie să umple nişte spaţii libere. Nu am semnat nimic", a declarat el pentru publicaţia austriacă Kleine Zeitung.

Dacă plecarea lui Vettel la Ferrari înainte de expirarea contractului cu Red Bull este puţin probabilă, coechipierul său Mark Webber este considerat favorit să-l înlocuiască pe Felipe Massa la echipa italiană în sezonul 2013 pentru an singur an, înainte de a se retrage din Formula 1.

Contractul australianului cu Red Bull expiră la sfârşitul sezonului, însă şeful Christian Horner nu se teme că actuala campioana mondial îl va pierde pe Webber.

"De ce ar vrea să plece? Cred că se simte confortabil în echipă.

Echipa îl cunoaşte foarte bine pe Webber, iar Webber cunoaşte foarte bine echipa. Sunt doar la a şasea cursă şi, evident, multe depind de dorinţă şi motivaţia lui, care sunt foarte clare în acest moment. Face o treabă grozavă şi suntem foarte mulţumiţi de el", a declarat britanicul.

În cazul în care Webber ar pleca la ferrari, Red Bull ar avea opţiunea de a-l angaja pe Lewis Hamilton, al cărui contract cu McLaren expiră de asemenea la sfârşitul acestui sezon.

Via | GMM | Autosport

Comentarii (2)

  • Schimbari, mutari, concedieri
    Ar fi ametitor daca atatea si atatea schimbari de piloti si echipe ar avea loc anul viitor, as pune pariu ca multi dintre fani ai diverselor echipe si piloti n-ar mai stii cu cine sa tina ei lund serios in calcul si echipa si pilotul. ;))
    4 2
  • Bogdan
    Chiar asa
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru