Vettel: "Nu-mi pot imagina că voi pleca de la Red Bull"

de Daniel Popescu
Marti, 16.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a reacţionat prompt la zvonurile despre semnarea unui contract cu Ferrari şi afirma că nu-şi poate imagina cum ar fi să plece acum de la Red Bull Racing.

Am tot ce-mi trebuie la Red Bull şi nici măcar nu-mi pot imagina să plec în acest moment.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Zilele de după Marele Premiu al Coreei de Sud sunt marcate de speculaţiile intense potrivit cărora Sebastian Vettel a semnat un precontract cu Ferrari.

Scuderia a negat informaţia prin preşedintele Luca di Montezemolo, iar Christian Horner a exclus la rândul său o asemenea ipoteză, iar acum a venit rândul lui Vettel să afirme că nu va părăsi echipa care l-a transformat în dublu campion mondial. "Am tot ce-mi trebuie la Red Bull şi nici măcar nu-mi pot imagina să plec în acest moment", a declarat el pentru publicaţia germană AutoBild.

Urmareste Automarket
Cu toate acestea, Ferrari a aruncat din nou paie pe foc după ce a publicat pe site-ul oficial un editorial sub semnatura celebrului anonim "The Horse Whisperer", în care oficialii italieni acuză presa de interpretarea greşită a afirmaţiilor făcute de Montezemolo, potrivit cărora "nu vrea doi cocoşi (n.r - Fernando Alonso şi Vettel) în acelaşi coteţ".

"Este păcat, pentru că Montezemolo a precizat un principiu, numic mai mult, nimic mai puţin.

La Ferrari există loc pentru oricine demonstrează că are talent şi că poate lucra în armonie cu şi pentru echipă", precizează Ferrari în editorialul publicat pe site-ul oficial.

Via GMM

Comentarii (1)

  • ferrari 2012
    vettel ar pleca la FERRARI pe un salariu de 30 mil euro
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru