Vettel: "Patru echipe vor lupta pentru titlu in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 15.02.2010
Sebastian Vettel anticipeaza ca Ferrari, McLaren, Mercedes GP si Red Bull sunt cele mai bine pregatite echipe pentru sezonul 2010.

A doua sesiune de teste de pe circuitul de la Jerez a complicat situatia pretendentelor la titlu pentru acest an, intrucat Ferrari nu a reusit sa repete timpii buni realizati la Valencia.

Desi performantele exacte nu pot fi cuantificate in timpul testelor, Sebastian Vettel a evidentiat existenta a patru echipe care, in opinia sa, sunt in forma si pot aspira la titlul mondial.

"Lupta pentru primele locuri este foarte stransa. Sunt patru echipe in forma. La un moment dat una dintre echipe are putin avans, iar apoi este altcineva in frunte, ceea ce este destul de incitant", a declarat germanul pentru publicatia Auto Motor und Sport, referindu-se la Red Bull, Ferrari, McLaren si Mercedes GP.

Opinia pilotului Red Bull este impartasita si de Fernando Alonso, care crede ca lupta pentru suprematie va fi mai echilibrata decat anul trecut. "Anul trecut, Brawn GP a sosit in F1 cand celelalte echipe jucau deja cu cartile pe masa si a fost evident ca au o masina capabila sa obtina victorii.

Anul acesta este diferit. Nimeni nu a iesit din teste ca echipa de batut in acest an", a precizat pilotul Scuderiei Ferrari pentru publicatia Motorsport Aktuell.

Urmatoarea sesiune de teste din aceasta iarna se va desfasura tot pe circuitul de la Jerez in perioada 17-20 februarie.

Via | Motorsport

Taguri: Alonso, Vettel

Comentarii (3)

  • Vettel la Ferrari ?
    " Nimeni nu a iesit din teste ca echipa de batut in acest an", a precizat pilotul Scuderiei Ferrari pentru publicatia Motorsport Aktuell."


    Vettle e la Ferrari ? de cand?
    0 0
  • @ razvanis
    Era vorba de Alonso...
    0 0
  • razvanis nu esti atent :)
    "...si de Fernando Alonso, care crede ca lupta pentru suprematie va fi mai echilibrata decat anul trecut. "Anul trecut, Brawn GP a sosit in F1 cand celelalte echipe jucau deja cu cartile pe masa si a fost evident ca au o masina capabila sa obtina victorii. Anul acesta este diferit. Nimeni nu a iesit din teste ca echipa de batut in acest an", a precizat pilotul Scuderiei Ferrari pentru publicatia Motorsport Aktuell." De ce nu esti atent? :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru