Vettel: "Prima victorie cu Ferrari este foarte, foarte specială"

de Daniel Popescu
Joi, 02.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel le-a transmis angajaţilor Ferrari ca prima victorie obţinută în combinezonul Scuderiei este foarte specială.

Am câştigat multe curse, dar prima cu Ferrari este foarte, foarte specială.

Sebastian Vettel
Pilot Ferrari
Sebastian Vettel a fost prezent la fabrica de la Maranello a Scuderiei Ferrari pentru a sărbători prima sa victorie pentru echipă, obţinută duminică în Marele Premiu al Malaysiei.

Germanul a susţinut un discurs în faţa angajaţilor în cadrul căruia a afirmat că victoria de la Sepang este foarte specială ca urmare a faptului că este prima obţinută pentru noua sa echipă. "A fost un moment foarte emoţionant. Am câştigat multe curse, dar prima cu Ferrari este foarte, foarte specială", a declarat el.

În plus, cvadruplul campion mondial a avut un mesaj special pentru mecanicii prezenţi la Maranello, despre care a precizat că sunt egali cu el.

"Duminică noapte am vrut să sărbătoresc cu mecanicii şi le-am spus că le mulţumesc, dar că sunt unul dintre ei. Fac parte din echipă şi, chiar dacă pe circuit sunt singur, ştiu că în realitate nu sunt singur, pentru că sunt întotdeauna cu voi.

Vreau să vă mulţumesc că mi-aţi oferit o maşină frumoasă şi ştiu că vom experimenta multe momente grozave împreună", a adăugat el.

Kimi Raikkonen, coechipierul lui Vettel, nu a participat la sărbătoare, întrucât trebuie să ia parte la botezul fiului său.

Via Ferrari

Comentarii (11)

  • devilian
    sa iti traiasca kimi
    35 3
  • Probabil nu era bautura :))
    16 11
  • bogdan
    de acord cu devilian, bafta kimi in cursa urmatoare. ii lipseste numai putin noroc, fara de care se vede ca nu poti invinge.
    27 3
  • Nu stiu cum se face ca lui kimisor mereu ii lipseste norocul, urata cauza pentru a castiga curse.
    14 5
  • Și anul acesta vor fi după Merc, nu poți recupera instant o imensitate, la anul însă, ambele titluri și nu ar fi rău deloc să-l păstreze pe Kimi.
    20 1
  • Raikkonen n-a făcut nimic până acum la Ferrari, de când a revenit.
    Ar trebui să plece el singur, din bun simț, dar știu că n-are așa ceva. E adevărat că are și ghinion, dar anul trecut a dezamăgit rău de tot.
    Peste 2-3 curse Alonso o să aibă mai multe puncte decât Raikkonen. Și finlandezul și-o ia și de la Vettel 3x.

    Să vină Ricciardo la Ferrari :))
    3 24
  • unul mai putin patimas
    @ferr1 De data asta Allison afacut o masina neutra dpdv al pilotilor, anul trecut masina era croita pentru PRIMADONA, cum a fost de altfel in ultimii 4 ani, si n-a iesit nimic. Speram ca acum Ferrari so a mearga mai bine "neavand piloti care stiu ei foarte bine sa puna masina la punct"
    10 4
  • sa revina alonso la ferrari la anul..in locul lui kimi..si gata..
    3 15
  • Ba da, chiar sinteti sonati astia cu bautura.Voi nu stiti ca betivii sint cei mai talentati oameni de pe pamint Lasa ca nu v-a intrecut Kimisor !!!!Sinteti cam ofticati ca ia bani multi,ce ia banii vostrii ?A vazut el ceva Allison la Kimi ,mai mult decit la voi pampalailor..
    16 4
  • La Ferrari, orice cursa castigata este o sarbatoare!
    Bafta la cat mai multe victorii si sa-l vedem si pe Kimi, are potential si el !
    16 0
  • teleki
    @ferr, ce-ți mai place de Kimi! Că îți convine sau nu,Alonso nu a luat nici un titlu cu Ferrari. Dar hai să te întreb ceva :de ce nu l-au ținut pe Alonso cei de la Ferrari alături de Vettel? Cât despre viitoarele puncte pe care le va avea pilotul tău preferat peste două -trei curse vezi să nu aibă prea multe și să ocupe locul întâi la piloți.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru