Vettel se pregătește deja pentru plecarea la Aston Martin: "Mă voi implica complet în proiect pentru a înțelege totul înainte de teste"

de Daniel Popescu
Luni, 09.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel se gândește deja la strategia prin care va începe noua carieră la Aston Martin. Germanul se va dedica complet noului proiect începând din ianuarie și vrea să înțeleagă toate detaliile înainte de teste.

Sebastian Vettel va concura de anul viitor pentru Aston Martin, numele cu care va fi cunoscută actuala echipă Racing Point.

Germanul și-a stabilit deja o serie de planuri pentru a începe cu dreptul nouă aventură, iar principalul obiectiv este să obțină toate datele necesare înainte de startul primei sesiuni de teste.

"2021 ar trebui să fie similar în termeni de monoposturi, dar va fi o provocare să fac totul bine. Așa că din ianuarie-februarie mă voi dedica complet proiectului pentru a înțelege toae lucruri care trebuie înțelese înainte să pilotez, să testez și să merg la curse", a declarat el.

Pe de altă parte, Vettel nu crede că există un anumit lucru pentru care trebuie să acorde o atenție specială, cu atât mai mult cu cât regulamentul tehnic va rămâne în mare parte neschimbat.

"Sincer să fiu, nu este că există un anumit lucru sau o anumită persoană pe care trebuie să o cunosc. Trebuie să cunosc întreaga echipă și ritmul în care lucrează pentru a încerca să-mi dau seama de diferențe și pentru a-mi aduce contribuția cât mai rapid", a mai precizat el.

Cariera lui Vettel la Ferrari se încheie după un sezon modest.

Cu patru curse înainte de final, Vettel ocupă doar locul 14 în clasamentul general cu 18 puncte, în timp ce coechipierul său Charles Leclerc a obținut 85 de puncte și ocupa poziția a cincea.

Via F1

Comentarii (15)

  • Uraaaaa!!!!! Uraaaaa!!!!! Uraaaaa!!!!!!

    :)))))))))
    8 7
  • Leopold
    Felicitări lui Vettel pentru această risipă de abnegaţie pe care este dispus să o ofere şi celor de la Aston Martin.
    Felicitări lui Vettel pentru profesionalismul desăvîrşit de la care nu a făcut niciun fel de rabat întreaga sa carieră.
    Felicitări şi lui Daniel Popescu care, prin aplecarea sa asupra unei ştiri aparent neimportantă, nu face altceva decît să promoveze şi să inoculeze tinerei generaţii de piloţi autohtoni tocmai acele repere vitale în dobîndirea unei cariere de succes în sporturile cu motor şi nu numai.
    Felicitări Vettel.
    Felicitări Daniel Popescu.
    3 9
  • E o prostie sa se semneze contracte in timpul sezonului - omul daca stie ca pleaca, nu-si mai da interesul. Ia sa se termine sezonul si apoi e tot timpul pentru negocieri si renegocieri. Trebuie sa aud eu odata la cateva zile ca Hamilton inca nu a semnat si Toto e sub presiune si mai stiu eu ce. Ca ce chestie ?!
    6 5
  • Trebuie sa pregateasca de acum lista cu scuze.
    13 7
  • il usuca kimi!
    13 8
  • Neutru
    O să facă Vettel la Aston Martin ce va face Alonso la Renault.Va încasa niște milioane.Nu-i învăț eu pe șefi de echipe cum să-și cheltuie banii,dar de pe margine și neimplicat se vede mai bine.
    8 9
  • Vettel se pricepe in Turcia:
    https://www.youtube.com/watch?v=c7lFZD6pN2E
    8 6
  • @neutrino
    Alonso va face ceva la Renault, Vettel insa......cum spunea Coulthard, e pe tobogan.
    4 3
  • Enache
    Ce masina avea Vettel in 2011....eheee....mai rapida cu 1.5 sec de concurenta.
    3 2
  • Neutru
    Eu zic că mai bine foloseau tineri, cei doi au arătat ce pot să lase și pe alții. Nu prea contează ce mașină au, au fost la Ferrari și i-am văzut, au încasat destui bani. Cine crede că vor face performanță ar trebui să-i întrebe și pe ei că ei știu, dar nu-i întreabă nimeni.
    3 2
  • Să vedeți ce bătaie îi trage Ștrulă în 2021, de începe Vettel să se rotească pe circuit.
    Vettel acum nu mai e capabil să câștige nici într-un Merțan, îi dă Hamilton de nu mai știe de capul lui.
    2 5
  • lolescu
    Ce sa faca Alonso la Renault decat sa si-o ia in barba de la Ocon. Vettel are totusi o sansa cu Stroll. Sa va vad atunci ma ciocoflenderilor cum o sa va abateti atentia si la valoarea coechipierului. Ca pana acum nu v-am auzit spunand ca Leclerc nu e Massa lovit in cap.
    2 3
  • Ba io nu inteleg, astia care au bani garla, nu se intereseaza si ei sa afle ca exista tratament anti chelie?
    Pnm, cand avea par tinea o caciula pe ochi, asa era moda. Acum e pe neglijent style.
    1 1
  • Ciacanaii lu vetel
    Ei, cand va spuneam io ca fetelica e un champion de plastic vopsit.....acu 6 ani....vai de el si de fanii lui zdruncinati :))))......s-a umplut de penibil la Ferrari, nu-l mai respecta nici femeile de serviciu de la Ferrari. O sa-l vedeti desavarsindu-si "opera" la RP. Poate sa-i pupe picioarele lui Newey pentru titluri! Atat. Sper ca o data cu plecarea la RP sa-si ia fanii cu el. La Ferrari sa ramana fanii adevarati Ferrari.
    Alonso e din alt material. O stie toata lumea cu pricepere. De aia se intoarce in F1. Are respectul meu de fan Ferrari.
    2 3
  • cicalacu lui Alonso
    Nu uita ca Alonso a dat bir cu fugitii cand a venit Vettel asa ca ciocu mic.
    Singurul merit al lui Alonso e ca, clampane si fuge. Daca il prindea Leclerc il manca de viu. Ba il si batea cu Sauber, ca de asta l-a adus Ferrari, ca facea macel acolo jos in pluton pe unde se perinda si Alonso.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru