Vettel şi Hamilton, încrezători că pot câştiga cursa de la Montreal

de Daniel Popescu
Duminica, 09.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Lewis Hamilton sunt optimişti că vor avea oportunitatea să câştige cursa din Canada, în timp ce Valtteri Bottas se bucură de locul trei obţinut pe grila de start.

Am fost în formă foarte, foarte bună în antrenamente, aşa că indiferent de vreme ar trebui să fim într-o formă decentă.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Sebastian Vettel a întrerupt sâmbătă seria de patru pole position-uri consecutive obţinute de Mercedes şi consideră că este într-o formă suficient de bună pentru a câştigat cursa de duminică.

În plus, pilotul echipei Red Bull Racing anticipează că va avea un ritm bun indiferent de vreme, chiar dacă nu mai are niciun set nou de pneuri intermediare.

"Aştept cursa cu nerăbdare. Am fost în formă foarte, foarte bună în antrenamente, aşa că indiferent de vreme ar trebui să fim într-o formă decentă. Cred că mai avem două seturi de pneuri de ploaie şi ar trebui să fim în formă şi pe ploaie. Poate fi o cursă interesantă cu condiţii mixte, aşa că multe lucruri se pot întâmpla", a declarat germanul.

Avem un monopost bun, degradarea pneurilor nu pare să fie o mare problemă, iar monopostul se comportă foarte bine, aşa că sper să luptăm cu Vettel.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Principalul său rival se anunţă a fi Lewis Hamilton, care susţine că Mercedes a rezolvat în mare măsură problemele cu gestionarea pneurilor din prima parte a sezonului, astfel că obiectivul său este victoria.

"Avem un monopost bun, degradarea pneurilor nu pare să fie o mare problemă, iar monopostul se comportă foarte bine, aşa că sper să luptăm cu Vettel.

Există o oportunitate, aşa că voi încerca să profit de ea", a precizat britanicul.

Din spatele celor doi va pleca marea surpriză a calificărilor, Valtteri Bottas, care a obţinut cel mai bun rezultat din carieră şi a consemnat primul progres al celor de la Williams în Q3 în acest sezon. Finlandezul nu-şi propune însă altceva decât să termine cursa în puncte.

Suntem mult mai sus pe grilă decât ne-am imaginat vreodată.

Valtteri Bottas
Pilot Williams
"Rezultatul înseamnă foarte mult. Suntem mult mai sus pe grilă decât ne-am imaginat vreodată. Am avut şase curse foarte dificile şi rezultatul aduce un moral important echipei. Dacă cursa va fi pe uscat va fi foarte dificil, pentru că ştim că nu avem viteza necesară pentru primii 10 sau primii opt, dar vom face tot ce putem. Pentru asta sunt aici, pentru a obţine puncte, aşa că acesta ar trebui să fie obiectivul", a explicat el.

Via SkySports, ESPNF1, SkySports

Comentarii (12)

  • 1-Vettel
    2-Alonso
    3-Webber
    Vettel nu cred ca va avea vreo problema cursa asta .
    7 5
  • Sa-l anunte cineva pe Hamilton ca a trecut 1 Aprilie :)))
    10 4
  • daca cursa va fi toata pe uscat cred ca Kimi ajunge pe podium.
    4 1
  • botas are degetul mare ridicat, vettel degetul aratator, hamilton ce deget ar trebui sa ridice? :)
    5 1
  • @ ADMINISTRATOR
    mama d.... de aiureala!!! Umblu si caut sa privesc in direct si nu gasesc cu gandul ca deja tre sa inceapa. Mai Dane, ce fel de organizare pe site ai ca nu inteleg absolut! Pune ma mina si fa o ordine. Cursa Canadei nu a inceput si la tine deja sta cursa GB. Lasa orarul cela pin nu se termina cursa, ne induci in eroare si nici nu stiu exact la ce ora incepe. Nustiu la ce bun ai schimbat tu site-ul si nu l-ai lasat cum a fost era mult mai clar!!!
    4 0
  • Daca Ramilton spune ca si-au rezolvat problema cu pneurile inseamna ca furaciunea testului isi face efectul. Sunt curios daca Rosberg va fi mai rapid, ce face Brawn....aceleasi ordine de echipa vor functiona?
    2 1
  • Al naibii ce increzatori sint unii. Mai ca as pune pariu ca primii trei nu vor fi pe podium. Astept pe podium pe .... Webber, Kimi si Alonso :)
    Pentru a inviora campionatul ar fi bun un retired de la Vettel. E mult prea increzut fata de ce poate.
    Daca cursa va fi majoritar pe circuit uscat primii trei de la start vor avea mari probleme. Aici ar fi castigatori Kimi, Alonso si ... Rosberg.
    Vedem peste 2 ore pe unde stam ... aaaaa ... in fata televizoarelor cu o bere rece in mana :))
    5 3
  • @pablo256r
    Si o doza de RedBull!:){[nu sunt fan RedBull]!
    2 1
  • ma ajutati va rog cu o adresa unde pot urmari cursa cu o rezolutie mai buna? Mersi!
    1 0
  • alonso si kimi cred ca au setari de uscat iar vettel cred ca are de ploaie...daca cursa va fi integral uscata il vad pe alonso marele favorit la locul 1...top speed f138 sta ft bine iar pe cele 2 linii drs nu are nimeni nici o sansa sa ii stea in cale, iar ca ritm de cursa in stintul pe supersoft de vineri alonso era cu 2 sec mai rapid decat hamilton
    1 1
  • Toti trei mi se par modesti mai ales Bottas e logic,e la prima perfomanta de acest gen dar cine stie poate,poate prinde podiumul.Ar fi o perfomanta fabuloasa.Pronosticul meu : 1. Vettel,2 si 3 Hamilton , Bottas sau Rosberg
    3 2
  • Salut@ nu vreau sa spun o boacana.Digi Sport 1 sau Digi Sport 1 HD (versiunea TV) sau Digi Sport 1 (cred ca poti schiba de la 380p la 720p) sau Digi-Hd (scrii asa pe Google) asta e versiunea online
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru