Vettel: "Sunt fericit la Red Bull, dar visez la Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.02.2011
Sebastian Vettel susţine că ar fi dispus să-i plătească o vacanţă de un an lui Fernando Alonso pentru a putea concura pentru Ferrari în Formula 1.

Sebastian Vettel, noul campion mondial al Formulei 1, a făcut noi declaraţii pe tema unei posibile aventuri la Ferrari, cea mai titrată echipă din competiţie.

Pilotul german insistă că este fericit la Ferrari, însă admite că, la fel ca oricare alt pilot, visează să concureze pentru echipa Căluţului Cabrat. Totuşi, el a lăsat să se înţeleagă că nu doreşte să fie coechipier cu Fernando Alonso, afirmând că i-ar plăti o vacanţă de un an dublului campion mondial pentru a avea un loc liber în monopostul F150th Italia.

"Sunt fericit la Red Bull, dar visez la Ferrari. I-aş plăti lui Alonso vacanţa pe un an pentru a avea monopostul roşu. Mi-ar plăcea să obţin un podium la Monza pentru Ferrari, iar într-o zi sper să am un Ferrari în garajul meu. Deşi sunt la Red Bull, există mulţi italieni care mă sprijină", a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru presă italiana.

Vettel şi Alonso au luptat pentru titlul mondial până în ultima cursa a sezonului precedent, însă germanul a avut câştig de cauza după ce spaniolul a rămas blocat în spatele lui Vitaly Petrov la Abu Dhabi pe tot parcursul evenimentului.

Via | Reuters

Comentarii (12)

  • O mica eroare
    "Pilotul german insistă că este fericit la Ferrari, însă admite că, la fel ca oricare alt pilot, visează să concureze pentru echipa Căluţului Cabrat."

    Este o greseala, nu Ferrari ci Red Bull
    19 1
  • Greseala
    Este fericit la RED BULL încă nu este la FERRARI
    13 1
  • Siegfried
    razbel psiho a la red bull
    Astia de Red Bull o freaca pana dau in clocot cu povestea asta. Ba ca vrea, ba ca nu vrea. Pana una alta vreau sa-l vad pe pustiu' asta rasfatat cum stie sa-si apere titlul. Apoi mai vedem daca vine sau nu la Ferrari. Sincer, eu l-as prefera pe Kubica. Ala nu se teme nici de Alonso si vine la Ferrari fara ifose sau pretentii chiar daca e plin de suruburi sau invelit in placute de titan.
    26 6
  • Vettel10
    Red Bull au o problema cu Alonso.In ultima vreme il pomenesc mereu desi n-ainceput sezonul, asta inseamna ceva:)...imi aduce aminte de vremurile cand Schumacher era la Ferrari si era prima tinta..
    14 4
  • ayrton4ever
    RedBull iti da aripi...
    Normal ca vrea sa piloteze un Ferrari....RedBull e ...."bautura":))
    14 5
  • red bull
    da:)), un ferrari in garaj e preferabil unei doze de red bull...
    10 3
  • ...
    Unii o recunosc altii nu dar, toti ar vrea sa concureze pt Ferrari. Cred ca si Hamilton, adanc in sufletul lui, ar vrea sa piloteze un Ferrari.
    13 5
  • oare de ce nu-l vrea pe alonso?
    6 2
  • scuze,intrebarea era mai mult retorica
    2 2
  • Popicul
    flo
    O fi retorica intrebarea ta, dar sa stii ca nici pe Senna nu-l dorea nimeni de coechipier.
    De ce ? pentru ca era devorator de coechipieri. Asa ca Schummi si Alonso nu accepta ca celalalt pilot al echipei sa nu-i fie subaltern.
    Uni o numesc mentalitate de invingator !
    7 3
  • mirco
    Nu fi tu chiar asa de sigur!
    1 4
  • mobius
    "gandire" de campion
    Se pare ca desi a devenit campion mondial, in mod fortat as zice eu, dar se pare ca tocmai de aceea, lui Vettel ii este frica de Alonso chiar daca s-ar afla la volanul unui monopost Ferrari. Nu l-ar dori nici coechipier nici adversar la o alta echipa, ar vrea sa-l stie in vacanta. Asta daca nu este insolenta este cel putin imaturitate, dar dupa parerea mea este si una si alta.
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru