Vettel, surprins de plecarea lui Button la McLaren

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Sebastian Vettel spune ca este surprins de decizia lui Jenson Button de a parasi Brawn GP dupa ce a cucerit ambele titluri mondiale alaturi de echipa lui Ross Brawn.

Jenson Button a semnat saptamana trecuta un contract pe trei sezoane cu McLaren, parasind astfel echipa cu sediul la Brackley la capatul unui sezon in care a cucerit ambele titluri mondiale.

Decizia a starnit surprinderea rivalului sau din acest sezon in lupta pentru titlu, Sebastian Vettel considerand ca echipa preluata de Mercedes va fi foarte puternica si in sezonul care urmeaza.

"Cred ca a fost o surpriza pentru toata lumea. Brawn GP, acum Mercedes GP, a fost foarte puternica in acest an. Au castigat titlul pilotilor si al constructorilor. Au avut un monopost foarte bun, o echipa buna si intotdeauna este o surpriza daca un campion intr-o echipa campiona pleaca",  a declarat pilotul echipei Red Bull Racing pentru publicatia Autosport.

"Nu se stie daca lucrurile se vor schimba complet anul viitor, dar pentru Brawn GP a fost un lucru foarte bun sa fie preluata de Mercedes pentru ca acum este un constructor, asa ca anul viitor vor fi puternici. McLaren intotdeauna a fost puternica.

Anul acesta s-au chinuit putin, dar cred ca daca privim in urma intotdeauna au fost puternici", a mai precizat germanul.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru