Vettel: "Titlul se va decide în ultima cursă"

de Daniel Popescu
Miercuri, 24.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel anticipează că numele campionului mondial din acest sezon va fi aflat abia în ultima cursă a sezonului.

Sebastian Vettel este considerat principalul favorit la titlul mondial în acest sezon, întrucât a preluat conducerea clasamentului general de la Fernando Alonso şi are la activ trei victorii consecutive în Singapore, Japonia şi Coreea de Sud.

Avansul său este însă de numai şase puncte, motiv pentru care pilotul echipei Red Bull Racing preferă să rămână cu picioarele pe pământ. Germanul anticipează că lupta pentru trofeu cu Alonso va rămâne una echilibrată până în ultima cursă a sezonului de la Interlagos.

"Ştim ce trebuie să facem şi la ce să ne aşteptăm, dar nu aşteptăm nimic. Pare că s-ar putea merge din nou până în ultima cursă, chiar până la final. Noi suntem pregătiţi pentru orice", a declarat el.

Urmareste Automarket
Vettel face referire la faptul că titlul mondial din sezonul 2010 a fost decis în ultima cursa a sezonului, la vremea respectivă pe circuitul de la Abu Dhabi, după o luptă intensă tot intre Vettel şi Alonso.
Anul trecut, germanul a devenit matematic campion mondial la finalul Marelui Premiu al Japoniei.

Via Daily Telegraph

Comentarii (1)

  • x_zone
    mosulica stim cu totii ca esti bun dar daca nu ai avea minunatia aia de RBR nu stiu cat de bun ai mai fi, oricum e bine ca i-ai bagat lui alonso ifosele inapoi in cap, hamilton adevaratul campion!
    3 21

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru