VIDEO: Alonso face spectacol la Oviedo

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.09.2009
Va prezentam un material video care infatiseaza cele mai importante momente ale demonstratiei de Formula 1 facuta de Fernando Alonso pe strazile orasului sau natal.

Dupa ce ieri v-am oferit o galerie foto completa de la demonstratia realizata de Alonso in orasul Oviedo la finalul saptamanii trecute, revenim astazi cu un material video de peste 7 minute care ofera un rezumat al evenimentelor din Spania.

Va reamintim ca Alonso a facut pentru prima oara o demonstratie de Formula 1 in orasul in care s-a nascut, la eveniment participand peste 170.000 de spectatori care l-au aclamat indelung pe dublul campion mondial.

Enjoy!

Taguri: Alonso, Renault, video

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Fernando
    Super demonstratie, mai frumoasa decat a lui David din Constanta, dar ce sa zic :))) sa vedem in Octombrie ce ne arata si noua in Bucuresti :))) Oricum bravo fanilor ca au fost sa-si sustina campionul lor, deh 170k de oameni sunt o gramada :)))) Bravo lor!
    0 0
  • Demonstratie F1
    Cand vine la Bucuresti?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru