VIDEO: Alonso si Massa prefateaza cursa din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.03.2010
Fernando Alonso si Felipe Massa discuta despre provocarile noului sezon si despre asteptarile persoanle pentru Marele Premiu al statului Bahrain.

Comentarii (9)

  • Ferrari
    Anul asta Ferrari o i-a pe coaja si sper de la Scumacher sau macar McLaren. Dar mai dulce ar fi de la Schumacher si Brawn. Armele lor pensionate prematur ar merita sa le-o serveasca, cu dedicatie speciala pentru Montezemolo. Mi s-a acrit de Ferrari. Cred ca mi s-a aplecat dupa atatia ani de Fan Ferrari. 2010 clar sunt contra Scuderia Ferrari!
    3 3
  • Lucian
    Ferrari
    eu unul nu prea stiu cum sa tratez revenirea lui Michael. am fost fan atatia ani.... 10 ani l-am urmarit in rosu..... incat chiar nu pot sa concep ideea sa-l vad in alta masina. Ma gandeam la faptul ca e posibil sa vad dueluri pe pista intre el si una din masinile Ferrari. Nu sunt sigur cu cine anume as tine intr-o astfel de situatie..... bine, in cazul lui Massa nu se pune problema, ca e prea praf, dar in cazul lui Fernando... de care sunt constient ca e un mare pilot chiar nu stiu. Regret faptul ca Massa e asa de suspus in cadrul echipei. Ar fi fost mult mai bine daca ar fi facut un cuplu Alonso - Raikkonen. Nu-i mai oprea nimeni
    3 2
  • Lucian
    continuare
    Ma astept ca Massa sa aiba ifose de seful echipei....dar ar cam trebui sa-i pupe mana lui Alonso daca masina e buna
    3 1
  • Pt Lucian
    Cand te vei uita la prima cursa inima iti va spune cu cine tii de fapt.
    2 1
  • Rosu-2010
    Anul asta se poarta culorile tari, in speta rosul, asa ca, sper ca si in F1 sa vedem "rosu" in fata ochilor:). Ferrari are o linie de piloti foarte buna, poate cea mai buna, si curand o sa-i vedem in fata.
    2 3
  • -N-
    Salut,sunt fan Alonso dar nu fan ferrari.Poate unii or avea dreptate in toate aceste subiecte, dar ce cred eu este ca Fernando va triumfa anul acesta avand o masina de top .Ii inteleg pe unii ca nu mai pot suporta echipa Ferrari, avand un an prost 2009 dar nu si anul acesta vor fi asa.Parerea mea este despre Alonso mi-ar fi placut sa fie la Mercedes si nu la Ferrari.Chiar daca ne spunem o parere proasta spre o echipa ( > Schubler ),ne vom alege cu ceva,mi-e mi se pare o pierdere de timp.Placerea competitiei conteaza nu vorbele in vant. O zi buna :)
    3 2
  • Alonso-Ferrari
    @f1_alonso-Dintre toate echipele inscrise in F1 cea care i se potriveste cel mai bine lui Alonso este Ferrari. Mercedes are piloti foarte buni care de asemenea i se potrivesc.
    4 0
  • iulian
    cui nu-i place de scuteria ferrari sa nu se uite la competite eu gindesc ca fiecare care urmareste f 1are parei pro si contra scuteriei ferrari dar sa-i lasam pe ei sa ne demonstreze care sint cei mai buni pilotii din competitie.
    0 2
  • ????
    eu tot am o mare intrebare????, toata lumea da in sus si in jos cu Kimi, dar eu nu prea vad daca el ar fii castigat campionatul fara ajutorul major al lui masa cel putin in ultima cursa din Brazilia, si Kimi ce a facut ulterior l-a ajutat pe MASA, inclin sa cred ca nu, chiar nici pe el nu s-a ajutat chiar deloc fiind praf total, a avut o perioada de ``glorie`` sporadica la Mclaren si cam atat, restul sunt doar vorbe goale
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru