Video: Experienţa de joc pe ploaie la Spa-Francorchamps în F1 2015

de Daniel Popescu
Joi, 09.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Experienţele pe care fanii Formulei 1 le vor trăi în noul joc F1 2015 au fost dezvăluite în cadrul unui clip video care îl arată pe Lewis Hamilton în timp ce concurează pe ploaie la Spa-Francorchamps.

Cu numai o zi înainte de lansarea oficială, noul joc F1 2015 dezvoltat de Codemasters a primit o serie de clipuri video în avanpremieră.

Unul dintre cele mai interesante este cel care îl înfăţişează pe campionul mondial Lewis Hamilton în timp ce concurează pe ploaie pe circuitul de la Spa-Francorchamps. Imaginile sunt cu atât mai spectaculoase cu cât camera este on-board, ceea ce oferă o perspectivă realistă asupra jocului.

F1 2015 promite o experienţă mai realistă de pilotaj şi include schimbări vizuale bazate pe noul motor EGO folosit de Codemasters. În plus, cei care vor juca titlul pe PlayStation 4 şi XBOX One vor putea utiliza tehnologia de recunoaştere a vocii pentru a vorbi direct cu inginerul de cursă pentru a solicita informaţii sau schimbări.

Jocul F1 2015 va apărea pe piaţă în 10 iulie pentru platformele PC, PlayStation 4 şi XBOX One. 

▶ Video: Primul trailer pentru jocul F1 2015
▶ Video: Principalele noutăţi din jocul F1 2015

Comentarii (2)

  • Pe 60fps nu imi place deloc cum se misca si deja se regaesc foarte multe glitchuri in joc. Daca asa il lanseaza, se fac de cacao.
    3 1
  • tare...belea
    au si varianta cu McLada in coada clasamentului...pai nici nu joc cu ei...cica sunt pe bune jocurile astea...daca alegi McLada tot pe ultimul loc ajungi ;))))
    2 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru