Video: Principalele noutăţi din jocul F1 2015

de Daniel Popescu
Miercuri, 27.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Imagini cu gameplay-ul jocului F1 2015 au apărut pe internet şi evidentieaza câteva noutăţi vizuale şi o experienţă de pilotaj mai realistă.

Codemasters a publicat recent primul trailer pentru jocul F1 2015, care va apărea pe piaţă în 10 iulie pentru platformele PC, PlayStation 4 şi XBOX One. Totuşi, pe internet a apărut deja înregistrarea unei emisiuni de la un post francez de televiziune în care este prezentat gameplay-ul jocului.

În cadrul clipului cu o durată de aproape 10 minute, Lewis Hamilton concurează cu un monopost Mercedes pe circuitul din Singapore în timpul unei ploi torenţiale. F1 2015 promite o experienţă mai realistă de pilotaj şi include schimbări vizuale bazate pe noul motor EGO folosit de Codemasters.

În plus, cei care vor juca titlul pe PlayStation 4 şi XBOX One vor putea utiliza tehnologia de recunoaştere a vocii pentru a vorbi direct cu inginerul de cursa pentru a solicita informaţii sau pentru a solicita schimbări. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru