VIDEO: Fernando Alonso: "Imi voi incheia cariera la Ferrari!"

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.01.2010
Fernando Alonso sustine ca venirea la Ferrari reprezinta un vis pentru el, echipa italiana fiind ultima la care vrea sa activeze in cariera de pilot in Formula 1.

Fernando Alonso sustine ca isi doreste sa ramana pe viata la Ferrari, semnarea contractului cu Scuderia italiana reprezentand implinirea unui vis vechi al pilotului spaniol.

"In proportie de 100%, Ferarri va fi ultima mea echipa. Am venit aici mult mai pregatit decat am facut-o la Renault. Sunt gata pentru aceasta imensa provocare. Ferrari e un brand cunoscut in toata lumea si trebuie sa castigam", sustine Alonso intr-un interviu acordat in statiunea italiana Madonna di Campiglio, acolo unde a avut loc clasicul eveniment de ski din presezon organizat de Ferrari.

In ceea ce priveste viitoarea lupta cu Michael Schumacher, pe care Alonso l-a mai invins in 2005 si 2006, spaniolul sustine ca revenirea germanului nu poate fi decat o veste buna pentru intregul sport. "Daca Michael a primit aceasta propunere si i s-a oferit aceasta oportunitate iar al a acceptat, a facut-o pentru ca e pregatit pentru aceasta provocare. Sunt fericit pentru el, e un lucru bun pentru Formula 1. Intoarcerea lui Schumi nu poate aduce decat lucruri bune", incheie noul pilot Ferrari.

via | AFP

Comentarii (13)

  • NeoGalaxy
    @Fernando
    Sa fie de bun augur, sa nu uitam ca si Schumi si Kimi au spus exact acelasi lucru. Primul are totusi o pasiune pentru condus, in timp ce al doilea are o lehamite pentru tot ce tine de indatoriile de pilot, in afara de condus evident.
    0 0
  • @Alonso
    Hai ca am mai auzit placa asta.Si ai grija sa nu se termine visul tau mai repede decat ai crede.La Madonna di Campiglio mereu sunt toate bune si frumoase,toti sunt prieteni.Din 14 martie incolo va fi altceva :)
    0 0
  • @Automarket
    Kimi a testat ieri in Franta pentru prima data pe Citroen C4 :)
    0 0
  • mircea
    @Alexandra
    N-ar strica sa te uiti in jur inainte de a inunda site-ul cu linkuri. http://www.automarket.ro/stiri/kimi-raikkonen-a-testat-in-premiera-citroen-c4-wrc-27649.html

    Merci.
    0 0
  • ctlnmihai
    Fernando Alonso: "Imi voi incheia cariera la Ferrari!
    Eu cred ca Ferrari o sa fie ultima lui echipa.In definitiv are o varsta si dupa incheierea contractului nu cred ca va mai alerga in F 1
    0 0
  • NeoGalaxy
    @mircea
    Mircea... nu fi nepoliticos... Te rog frumos sa faci repede o tema si cel putin 80k de poze pentru a bucura cei 80k de fani care se vor uita la WRC in 2010. Te rog eu mult mult de tot!

    P.S. Pamfletele astea :)
    0 0
  • @mircea
    ar fi foarte interesant daca linkul postat de tine in comentariu ar fi unul valid.imi pare rau dar eu chiar nu am vazut acea stire. cat despre tine Neo,inceaca sa nu mai fi atat de...ironic (ca nu vreau sa jignesc )
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Alex
    Stii care este chestia ironica? Eu sunt cel care se cearta cu lumea pe aici tocmai pentru ca-mi place, ma distrez si mai invat ceva despre natura umana. Nu neg dar oamenii, animalele si planeta asta sunt niste lucruri extraordinare, din cel putin cateva miliarde de motive.

    Dar ce imi place la baietii de aici este isi fac treaba. Posteaza zeci de stiri, nu neaparat toate interesante, nu neaparat corecte gramatical. Dar... macar nu spun prostii. Eu ii corectez, discut si poate comunic cu ei prin ceea ce spun, dar nu consider ca este ceva rau ci este o legatura intre ceea ce fac ei si ceea ce-mi place mie.

    Dar, eu prefer sa fiu informat, iar pana acum nu am postat nici un comentariu doar de dragul de a posta ceva. Asta inseamna sa apreciezi munca lor direct si sa fii informat indirect. Poate te prinzi de ce am vrut sa-ti spun cat se poate de direct si fara ironie.

    P.S. Daca nu te-ai prins faza cu 80k de fani a fost o prostie si o chestie gratuita spusa de tine. Link-urile postate de tine au fost o ofensa directa adusa muncii lor, iar asta este.... de nepermis.
    0 0
  • ctlnmihai
    @Neo
    L-ai inlocuit pe Dr. Andrei si eu nu stiu?
    0 0
  • despre una, alta..
    Fernando are multe provocari in fata, cu Ferrari. Sunt 100% compatibili, n-am niciun dubiu ca vor face echipa. Foarte posibil sa se retraga de la Ferrari. Cat despre povestea cu "visul", eu il cred. Si ii cred si pe ceilalti fosti sau actuali piloti Ferrari, scuderia este sinonimul a ceea ce reprezinta "FC Barcelona" in fotbal:)..daca vreti accept si Realul:)..cat despre afirmatia facuta de cineva inainte, Kimi in WRC...ma voi abtine. Sper, ii doresc sa termine cursele cu bine si sa prinda top 10. Acolo exista in LIDER absolut.
    0 0
  • obs-offtop..
    Intotdeauna m-au amuzat formulele de adresare unde se folosea singularul pers. a II-a:)..gen..."Si ai grija sa nu se termine visul tau".....sunt cateva persoane care folosesc intens "" zona" asta intr-un dialog condus intre peiorativ si retorica..:)noi aici putem folosi in mod corect pers. a III-a, singular-plural, altminteri doar invocam imaginara prezenta a personajelor cu care credem ca stam de vorba. Persoana a II-a sing sigur ca da, atunci cand dialogam intre noi, aici..:)
    0 0
  • sperante
    Sper ca Fernando sa fie intr-adevar compatibil cu Ferrari sa poata sa-si manifeste tot talentul de care este capabil. Cat despre Kimi, dupa greselile pe care le-a facut, privitor la F1, ii doresc si eu, ca si diesel08, macar un loc in primi 10 in WRC.
    0 0
  • @ctlnmihai
    lasa,nu are rost sa mai zicem nimic.oricum avand in vedere ca nu suntem fani ferrari,massa,alonso sau schumacher suntem niste nimicuri :) si ce sa fac?sa incep sa-l jignesc pe cel care ma considera o "chestie din plastic " evident fara creier? bineinteles ca NU o sa ma cobor la un nivel inferior mie; si pana la urma putin imi pasa ce cred niste persoane total necunoscute despre mine,nu? ma voi multumi cu a privi cum se lamenteaza "personajele" aici de fata mai tarziu...prin vara probabil...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru