Video: Ferrari a publicat un teaser pentru lansarea noului monopost pentru 2015

de Daniel Popescu
Luni, 26.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a publicat un teaser care anticipează lansarea noului monopost pentru sezonul 2015 al Formulei 1, în care personajul principal este Sebastian Vettel.

Ferrari a publicat în acest weekend un teaser pentru lansarea noului monopost al Scuderiei Ferrari, care va fi dezvăluit publicului în 30 ianuarie.

În scurtul clip video, Sebastian Vettel apare în cockpitul noului monopost şi discută diverse aspecte tehnice împreună cu inginerii, însă imaginile nu evidenţiază aproape nimic din designul noului monopost.

Între timp, Ferrari sprijină puternic planurile pentru îmbunătăţirea motoarelor pentru sezonul 2017 până la aproximativ 1.000 de cai putere

"Până în 2017 vreau ca monoposturile să fie mai aproape de fani, să aibă o estetică mai atrăgătoare şi poate să producă un sunet care să-ţi ridice părul în cap, ca cel produs de o formaţie heavy metal. Nu cred că o simplă evoluţie este suficientă. În schimb, avem nevoie de o revoluţie cu schimbări radicale. Asta înseamnă mai multă putere, viteze mai mari şi o reducere a costurilor pentru componentele care generează puţin interes pentru public", a declarat Maurizio Arrivabene, şeful Ferrari, pe site-ul oficial al echipei.

Conferinţe de presă publice

În plus, şeful Scuderiei Ferrari consideră că fanii ar trebui să aibă un acces mai uşor la piloţi şi propune organizarea conferinţelor de presă de joi în locuri publice.

"Pentru a fi mai aproape de oameni trebuie să ducem Formula 1 mai aproape de fani, posibil prin găzduirea conferinţei de presă de joi şi a prezentării echipelor în afara circuitului, într-o zonă publică.

În acest fel, oraşele care găzduiesc cursele ar putea oferi o arenă pentru prezentarea piloţilor şi maşinilor în cadrul unui eveniment", a adăugat el.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru