VIDEO: Ferrari prefaţează cursa de la Hockenheim

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.07.2010
Felipe Massa şi Fernando Alonso discuta despre aşteptările pe care le are Ferrari în Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

Comentarii (5)

  • rayn380
    Crying Alonso
    inca se considera favorit la "ciampioncip" :D Nu-mi dau seama cum poate sa afirme, ca la Silverstone masina Ferrari a fost foarte buna si ca putea lua pole-ul si putea castiga, cand a fost surclasat de cei de la RBR cu peste 0.5s si i-a luat fata lui Lewis doar cu ~0.15s, asta in calificari, iar in cursa a fost dezastru....Nu contest ca nu este buna masina....acelasi lucru il pot spune si cei de la Lotus, intr-adevar merg, dar tu ca si mare echipa ce aspiri la titlu si ai cel putin o echipa peste tine la toate capitolele, cum poti sa spui asa ceva....Daca el zice ca masina Ferrari este buna, inseamna ca el nicidecum nu poate concura la varf, ci mai degraba in liga a 2-a, impreuna cu Mercedes si Renault. Cu aceste 2 echipe da, se poate lauda ca au masina cea mai rapida, iar asta dupa atatea upgrade-uri pe care le-au montat inca de la Valencia si s-a clasat sub Lewis, in situatia in care in ultimele 2 curse McLaren n-a venit cu mai nimic important asa cum este acel blown diffuser...La fel cum spunea si Lewis, mp4-25 este cea mai rafinata masina de F1 pe care a condus-o pana acum, niciodata nu a zis ca este cea mai buna si ca poate castiga pole-uri(desi a fost singurul care le-a subtilizat singurul pole de anul acesta, celor de la RBR) si curse. Ei stiu ca acolo in fata sunt RBR si trebuie sa-i ajunga in primul rand dpdv al ritmului, indeosebi in calificari, iar apoi sa continue dezvoltarea intr-un ritm mult mai bun astfel incat sa-i depaseasca. Sunt ca si un taur care participa la corida, iar in fata au doar acea capa rosie, un singur tel, iar acela este RBR, depasirea acestora....
    9 6
  • Ferrari
    Presimt o imbunatatire semnificativa a rezultatelor Scuderiei la Hockenheim: Locurile 11-12... cu Massa pe 11 sa-l ofticam pe Alonso, dar cu o conditie - sa abandoneze ambele monoposturi Hispania pentru ca altfel vom avea parte de un duel pe cinste intre cele 4 monoposturi. Sa speram ca ALonso nu scurtcircuiteaza vreun viraj incercand sa-l depaseasca pe Yamamoto, nu de alta dar in cazul unei decizii nefavorabile pentru spaniol a comisarilor, cred ca va da doi pumni in gura vreunui oficial FIA. Si dragul meu Alonso: Nu e K1- Yokohama la Hockenheim si nici la RedBull nu esti. Ai vrea tu dar n-ai fata! Nici de Ferrari macar... si-acum "fara numar" la negativ.... pe limba voastra a celor care o sa tot apasati pe rosu la comment-ul asta.
    10 7
  • rayn@schubler
    ferrari
    Baieti nu uitati ca la Silverstone si in Valencia Ferrari a avut ghinion. Nu mai radeti si nu mai subestimati echipa ca niste amatori..multe se pot intampla.
    8 8
  • rayn380
    @carcotasi
    Cel putin daca vreti sa va expuneti parerea, faceti-o in asa fel incat sa fie intr-un mod cat mai concludent si cat mai mult detaliat....nu doar doua cuvinte aruncate asa din avion si gata, credeti ca ati spus totul, iar toti ceilalti vreti sa va ia in considerare opinia. Nu zic sa scrieti km ca si mine, dar macar cateva fraze la obiect acolo, prin care sa contracarati cumva opinia acelui care "va deranjeaza", evident intr-un mod cat mai fair-play...O seara faina....
    8 7
  • @carcotasi
    "Profesore" revino cu picioarele pe Terra sau Marte ca delirezi. Realitatea e simpla... Alonso are 98 de puncte, liderul clasamentului general 145, iar in urma lui Alonso la 8 puncte distanta, este Rosberg: Tu l-ai auzit pe Rosberg turnand paranoia prin presa ca lupta pentru titlu? Trezeste-te bai baiatule. Alonso are 23 de puncte in urma lui Vettel, 47 in urma lui Hamilton si numai 8 in fata lui Rosberg. ASTA E REALITATEA! Eu sunt Fan Mercedes si sunt treaz: Mercedes nu are sanse la Titlu. "Profesore" am o veste proasta: Nici Ferrari numai are sanse la titlu, doar matematice combinate cu scenarii fantasmagorice de haos pe pista. Tu chiar crezi ca Alonso va concura cu niste amatori pana la sfarsitul sezonul sa-l invite pe Maria-Sa, Paranoicul in Rosu sa culeaga Trofeul de Campion Mondial? "Profesore" eu cred ca tu vorbesti si mergi cu pantalonii in vine. Ridica-i pe tine si taci!
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru