VIDEO: Ferrari solicita un joc de echipa din partea pilotilor

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 22.12.2009
Luca di Montezemolo le solicita lui Fernando Alonso si Felipe Massa sa piloteze pentru echipa in sezonul 2010.

Dupa un sezon 2009 dezamagitor, Ferrari ataca cele doua titluri mondiale in 2010 cu Fernando Alonso si Felipe Massa. Luca di Montezemnolo, presedintele Ferrari, ii avertizeaza pe cei doi piloti ca trebuie sa concureze pentru echipa si nu pentru propriile performante, pentru ca Scuderia sa reuseasca sa isi indeplineasca obiectivele.

De asemenea, Montezemolo face apel ca regulamentul Formulei 1 sa fie clar si stabil si nu uita sa leureze sarbatori fericite tuturor fanilor Ferrari.

Comentarii (1)

  • Di Monte
    Dupa parerea mea pilotii trebuie incurajati sa-si manifeste liber talentul pe pista, performantele proprii cumulandu-se si dand performanta echipei. Pilotul trebuie sa fie motivat pentru a da tot ce poate pe pista, acaesta fiind pana la urma si in beneficiul echipei. Nu stiu de ce Montezemolo tine sa puna atatea conditii, nu stiu caruia dintre piloti i se adreseaza. Ma tem ca lui Alonso, ceeace ar fi o mare gresala pentru castigul echipei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru