VIDEO: Fisichella a făcut o demonstraţie de F1 la Moscova

de Daniel Popescu
Marti, 17.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Giancarlo Fisichella a participat la sfârşitul săptămânii trecute la evenimentul City Racing de la Moscova, în cadrul căruia a făcut o demonstraţie cu un monopost Ferrari F60.

Urmareste Automarket
Piaţa Roşie din Moscova a găzduit duminică tradiţionalul eveniment City Racing, iar capul de afiş a fost ţinut de Ferrari, McLaren şi Marussia, cele trei echipe de Formula 1 prezente în capitala Rusiei.

Charles Pic i-a entuziasmat pe fanii ruşi prezenţi la eveniment, însă acelaşi lucru se poate spune şi despre Lewis Hamilton, aflat la volanul monopostului McLaren, şi Giancarlo Fisichella, care a efectuat câteva tururi demonstrative pe un circuit improvizat la volanul unui Ferrari F60 cu care Scuderia a concurat în sezonul 2009 al Formulei 1.

"Am fost impresionat de fiecare mic detaliu, de la organizarea perfectă până la sprijinul unui număr uriaş de fani", a declarat italianul la finalul evenimentului.

.

Via Ferrari

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru