VIDEO: Glock explica provocarile pilotajului pe ploaie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 18.06.2009
Va prezentam un material video in care Timo Glock explica particularitatile pilotajului pe timp de ploaie, pilotul echipei Toyota fiind unul dintre cei care agreaza concurarea in aceste conditii.

Pentru cei mai multi piloti, o cursa pe ploaie este mult mai dificila decat una in conditii normale, intrucat monopostul devine cu atat mai greu de controlat cu cat este mai multa apa pe circuit.

Cu toate acestea, exista mai multi piloti in plutonul actual al Formulei 1 care agreaza aceste conditii. Alaturi de Fernando Alonso si Sebastian Vettel, Timo Glock este unul dintre pilotii care nu se simt deranjati de o cursa pe timp de ploaie, chiar daca germanul admite ca vizibilitatea intr-un astfel de mediu este foarte redusa.

Pilotul echipei Toyota explica in materialul video alaturat cum reuseste sa se descurce intr-o cursa pe ploaie si care sunt cele mai bune strategii in privinta schimbarii pneurilor.

Enjoy!

Taguri: Glock, Toyota, ploaie, video

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru