VIDEO: Grosjean "imita" accidentul lui Piquet in Singapore

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.09.2009
Ironia sortii: Romain Grosjean a facut accident in antrenamentele libere din Singapore in acelasi viraj in care Nelson Piquet Jr. s-a izbit intentionat de pereti in 2008, provocand scandalul Crashgate.

Prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al statului Singapore a adus rumoare in paddock-ul Formulei 1 dupa ce Romain Grosjean a fost protagonistul unui accident care a provocat o senzatie puternica de deja-vu.

La jumatatea sesiunii, pilotul echipei Renault s-a lovit de zidurile de protectie in acelasi viraj in care cu un an in urma Nelson Piquet Jr. provoca in mod intentionat un accident pentru a favoriza victoria coechipierului sau Fernando Alonso.

Momentul a fost primit cu aplauze in centrul de presa al FIA, francezul realizand la randul sau situatia stanjenitoare in care se afla. Ulterior, Bob Bell, noul sef interimar al echipei Renault, a admis ca in momentul accidentul a murmurat cuvintele "Oh, Doamne, nu acolo!", nevenindu-i sa creada de modul in care s-a repetat istoria.

 

Comentarii (8)

  • ...
    Hai Renault!:)
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Renault
    Poate se antrenau pentru cursa de duminica? Glumesc evident :)
    0 0
  • Max
    Am ferma convingere ca accidentul de anul trecut al lui Piquet a fost foarte normal, un accident de cursa ce a fost folosit acum de Mosley cu participarea protagonistului, pentru a-l desfiinta pe Briatore. Doua caractere urate.
    0 0
  • mobius
    nu,trebuie sa acceptam..a fost ceea ce stie toata lumea ca s-a intamplat.Dincolo de asta,simt nevoia sa le tin pumnii celor de la Renault.ECHIPEI Renault!
    0 0
  • mobius
    iar Max n-a facut decat sa pescuiasca in ape tulburi.Ceea ce inseamna ca Todt,castiga niste puncte in fata:)
    0 0
  • NeoGalaxy
    ai vazut ce talentat pilot e Piquet?Lui i-a iesit din prima:)
    0 0
  • diesel08
    Si eu le tin pumnii celor de la Renault, castigarea cursei ar fi o reparatie morala de care au nevoie. De acord cu tine si in privinta lui Piquet.
    0 0
  • pai....
    ...cum sa-l vedem daca "This video is not available in your country due to copyright restrictions."?!?! Voi l-ati vazut, fratilor, din Romanica? Oi fi eu in urma cu tehnologia....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru