VIDEO: Hamilton, accident la Jerez din cauza unei defecţiuni la frâne

de Daniel Popescu
Miercuri, 06.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton a avut parte de un accident în a doua zi de teste de la Jerez din cauza unei defecţiuni la frânele spate ale monopostului Mercedes.

Lewis Hamilton a efectuat marţi primele tururi competitive la volanul noului monopost Mercedes W04, însă aventura sa pe circuitul de la Jerez s-a încheiat brusc după numai 15 tururi în urma unui accident petrecut în acul de păr Dry Sack.

Britanicul a blocat pneurile spate în zona de frânare a virajului, a ieşit pe pietriş şi a lovit barierele de protecţie, deteriorând aripa faţă şi suspensia faţă a monopostului. Mercedes a confirmat ulterior pe reţeaua de socializare Twitter că accidentul a fost provocat de o defecţiune la frânele spate ale monopostului.

"Hamilton a suferit o pierdere de presiune în frânele spate, frânele faţă i-au permis să încetinească, dar nu a mai putut evita barierele de protecţie", au precizat oficialii echipei Mercedes.

Urmareste Automarket
Mecanicii echipei germane lucrează în prezent la componentele suspensiei şi la cele de aerodinamică în speranţa că îl vor putea trimite din nou pe Hamilton pe circuit până la finalul zilei.

Incidentul de marţi are loc după ce echipa a pierdut timp preţios şi în cursul zilei de luni, după ce Nico Rosberg a avut probleme la sistemul electric.

În total, Rosberg şi Hamilton au parcurs doar 26 de tururi în două zile, în timp ce recordul zilei de luni a fost stabilit de Paul di Resta de la Force India cu 89 de tururi.

UPDATE: Mercedes a anunţat că Hamilton nu va reveni pe circuit în cursul după-amiezii din cauza defecţiunilor suferite de monopostul W04 în urma accidentului din această dimineaţă.

HAMILTON - ACCIDENT LA JEREZ:

Via Mercedes

Comentarii (16)

  • daca asa incepe testele mare lucru sa nu continue si asa campionatul
    15 2
  • nu vreau sa ma grabesc... dar masina nu pare mai competitiva decat anul trecut
    13 1
  • Mercedes, dupa atatea modificari, atatea cuvinte de lauda etc.etc.etc, e ca o Romanie care cu scoli unde se fac sex, spitale unde se moare, instante unde se fura s.a. se lauda si spera sa intre in spatiul schengen. Pe de-o parte e de ras pe de alta parte e de plans. Pot spune ca pana-n prezent Mercedes e echipa cu cea mai proasta imagine (in sensul figurat al cuvantului) de pana acum.
    14 1
  • Eu nu inteleg ce mecanici aerieni poate sa aiba echipa Mercedes....se pierde presiunea de la frane....pe evacuare iese combustibil in loc sa iasa gaze arse...sisteme eclectrice defecte. Cred ca inca se cred in vacanta..
    18 0
  • In ritmul asta mi-e tare teama ca sponsorii echipei Mercedes ii va privi pe sub sprancene iar la sf.campionatului cativa din ei vor da mana cu ei in semn de "ramas bun". Mercedes sa ajunga a fi privita cu ochi buni doar datorita limuzinelor ce le construiesc nu si a masinilor de curse?
    12 0
  • Ce v-am spus ieri? Asta-i marea echipa Mercedes AMG F1. Vor termina cu Hamilton ce au inceput cu Schumacher, pentru ca in 2015 dupa 3 sezoane necompetitive concernul Daimler isi va vinde actiunile fie lui Toto Wolff fie unui tertz investitor, si se vor retrage la simpla postura de furnizori de motoare.

    Tot asa Hamilton. Tot asa in continuare. Cred ca Ron se distreaza pe cinste :))))
    7 10
  • Si eu, Mircea, cand ma gandesc ca McLaren sunt "infectati" cu aceleasi motoare =))
    10 3
  • @mavrick

    :)))))))))))))

    banditule :))) astepti sa explodeze motorul Mercedes :))))
    4 5
  • Nu, am remarcat acele lucruri ca sa te mai linistesc, sa nu mai dai in cap altora caci tocmai tu ai remarcat acel proverb "cine sapa groapa altuia..." Deci nu te mai bucura de esecurile altora, constientizeaza ca nici "iubirea vietii tale nu sta prea bine si risca a fi etichetata ca fiind numai buna de pusa-n vitrina, nicidecum a fi trimisa la munca ca "lesina" de atata efort.
    5 1
  • Hm da , BATMAN ABTMAN ;)) .
    0 0
  • "BATMAN"
    0 0
  • NoMerci
    Parerea mea este ca Hamilton ori vrea sa scaota toto din ea , sau vreau sa orupa in doua sa vada ca epoate :))
    3 4
  • @NoMerci.....cred ca te credeai pe mess de a scris asa. Mai citeste si tu odata dupa ce termini de scris...
    7 0
  • 2013 M.amg
    Auziti?!... astia au promis ca vor face "imposibilul", ca sa fie in frunte si au hotarit sa scoata frinele!!! h.... :))))
    4 0
  • Antena 3 a blocat vizionarea filmuletului. Bine, nu e vorba despre A3 al lui felix. Au si spaniolii o A3. Se poate vedea video aici:
    http://www.youtube.com/watch?v=lKGNgAgyS2A
    2 0
  • Poate acum vor intelege toti acei indivizi care-l acuzau pe Schumi ca e terminat ca de fapt el nu a avut nici cea mai mica vina...
    Se pare ca pana la urma "el tractoristo" cum era numit de cineva de pe aici,chiar isi merita porecla,din moment ce a condus doar tractoare!
    Eram chiar curios sa vad ce va face Hamilton cu mostenirea preluata de la Michael...se pare ca totusi materialul a fost de vina,indubitabil.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru