VIDEO: Newey, accident cu Lamborghini Gallardo la Silverstone

de Daniel Popescu
Luni, 03.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Adrian Newey a suferit un accident cu Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo în turul de formare al unei curse de pe circuitul de la Silverstone.

Adrian Newey a participat la sfârşitul săptămânii trecute la o etapă din cadrul competiţiei Lamborghini Super Trofeo Europe pe circuitul de la Silverstone, acolo unde a împărţit un Lamborghini Gallardo LP 570-4 Super Trofeo cu Alberto Sabbatini, editorul publicaţiei italiene Autosprint.

După ce a obţinut locul opt în prima cursă de sâmbătă, directorul tehnic al celor de la Red Bull Racing a ratat prezenţa în cursa de duminică după ce a suferit un accident în turul de formare. Britanicul a pierdut controlul volanul şi s-a lovit de barierele metalice din virajul Hangar, iar defecţiunile au fost suficient de grave pentru a-l împiedica să mai ia startul în cursă. 

Comentarii (9)

  • eL mAGICO
    Tampitul......ca si Vettel.....doi tauri prosti.
    10 19
  • Pe David Coulthard l-am mai vazut sa dea in parapeti la turul de formare acum cativa ani. Mare "sofer" trebuie sa fii sa reusesti asa ceva. Deci: cei din spatele tau nu te pot depasi, mergi in ce ritm vrei tu cu conditia sa nu ramai exagerat de mult in urma celui din fata ta iar tu ce faci ? ... dai in parapeti. Mare realizare !
    6 8
  • GrosJan
    Si Mansell a avut un accident dar nu in turul de formare. E varsta in primul rand, apoi lipsa antrenamentului. Trebuie sa-ti cunosti bine masina ca pilot. Daca pilotii din F1 ar schimba masina la fiecare cateva curse sa vezi atunci accidente sau precautie exagerata. Kobayashi a marturisit de curand cand a testat un monopost Ferrari ca i-a luat ceva timp sa se readapteze la monopostul de F1.
    8 2
  • lol... si accidentul a fost si pe un tur de incalzire a cauciucurilor...
    ce-i newey? fuge volanu?
    7 6
  • chipicao
    pe montoya si alonso i-am vazut in tete a queue in turul de formare. Daca aveau parapetii aproape ar fi fost a la newey. Deci din partea mea sa-i fie cu iertare, se intampla si la case mai mari
    6 3
  • dumi_p
    De-aia pilotii sunt platiti cu o gramada de bani ca sa piloteze jucariile astea. Pentru ca inginerii geniali nu-s in stare sa struneasca jucariile pe care le construiesc - hahaha...
    7 4
  • mult prea prosti
    vai mama voastra care va cacat cu comentariile voastre, beti cocartz si va uitati tumefiati la curse saraciilor
    2 1
  • Daca era Newey inginer la ferrari sa vezi ce il mai scuzau unii pe aici.
    Omul e inginer de profesie, lucru pe care il face foarte bine si nu pilot de curse. Faptul ca participa la astfel de evenimente este ca o placere, fiindca iubeste sporturile cu motor. Cei ce comenteaza in defavoarea lui sunt poate doar iritati ca sa nu zic frustati ca omul isi face treaba bine acolo unde este.
    6 2
  • neambun
    @altair19
    subscriu
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru