VIDEO: Pilotii il incurajeaza pe Massa dupa accident

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 30.07.2009
Pilotii din Formula 1 au transmis un mesaj colectiv de incurajare pentru Felipe Massa, care a suferit sambata un grav accident in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

Accidentul petrecut sambata pe circuitul de la Hungaroring i-a intristat pe pilotii din Marele Circ, insa in acelasi timp acestia sunt multumiti ca brazilianul nu a suferit rani majore.

Televiziunea SkySports a realizat un material video in care aproape toti pilotii din Formula 1 il incurajeaza pe Massa si ii transmit ca asteapta cu nerabdare revenirea acestuia pe circuit.

Massa a parasit miercuri sectia de terapie intensiva a spitalului AEK din Budapesta dupa ce starea sa de sanatate s-a imbunatatit vizibil. Pana la revenirea sa pe circuit, pilotul Scuderiei Ferrari va fi inlocuit de septuplul campion mondial Michael Schumacher, care va reveni astfel in Formula 1 dupa o pauza de 3 ani.

Via | Ferrari

Comentarii (2)

  • NeoGalaxy
    @Reportaz
    Sincer sa fiu mi se pare bestial ca reportaj dar si faptul ca toti sunt ordine aleatoare :) Super super tare :)))
    0 0
  • ...
    superb...jos palaria...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru