VIDEO: Retrospectiva sezonului 2008

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 31.12.2008
Automarket va prezinta un material video cu cele mai importante evenimente din sezonul 2008 al Formulei 1.

Lewis Hamilton si-a indeplinit visul si a reusit sa devina campion mondial al Formulei 1 in sezonul 2008, la capatul unei confruntari electrizante cu rivalul sau de la Scuderia Ferrari, Felipe Massa.

Printre protagonistii anului s-au numarat insa si Robert Kubica, care a obtinut la Montreal prima victorie din cariera, sau Fernando Alonso, care a dominat autoritar ultima treime a campionatului.

A fost un sezon plin de suspans marcat de numeroase incidente mai mult sau mai putin placute, iar acum, in ultima zi a anului 2008, a venit momentul sa aruncam o privire de ansamblu asupra celor mai importante evenimente ale campionatului. Imaginile de mai jos au fost selectate de reprezentantii site-ului oficial al Formulei 1. Enjoy!

Odata cu acest material, echipa Automarket - Formula 1 incheie oficial anul 2008. Va multumim ca ati fost alaturi de noi pe parcursul acestui sezon si va asteptam si in 2009 cu cele mai proaspete informatii din Marele Circ, alaturi de o noua editie a concursului F1 Champ.

La Multi Ani!

Comentarii (8)

  • 2008
    Forza Scuderia Ferrari !!!
    0 0
  • LA MULTII ANII!!!!
    LA MULTII ANII!!! tuturor userilor si adminilor!!!!
    0 0
  • Pt 2009
    La Multi Ani tuturor!
    0 0
  • Salutare...
    La multi ani tuturor ,succese in tot ce intreprindeti,sanatate si prosperitate !!!
    0 0
  • (ADY)
    La Multi Ani !!!!!!! multa sanatatea si noroc in viata si in F1 Champ in 2009
    0 0
  • PT2009
    La MULTII ANII!!!!
    2009
    0 0
  • Pentru anul acesta:)
    LA MULTI Automarket! Va doresc numai cele bune!
    0 0
  • Retrospectiva 2008
    LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!! Si ca sa vezi la ce se rezuma aceasta retrospectiva......... o simpla greseala hitech.... adica, la panoul de atentionare de la pit stop.... care daca era clasicul "manual - go&stop" Felipe nu mai pleca cu furtunul de alimentare dupa el.... 2008 a trecut, sa vina 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru