VIDEO: Schumacher isi anunta revenirea in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.12.2009
Automarket va prezinta cateva secvente de la conferinta de presa prin care Michael Schumacher si-a anuntat revenirea in Formula 1.

La capatul a cateva luni de speculatii, Mercedes GP a confirmat miercuri semnarea unui contract cu septuplul campion mondial Michael Schumacher, retras din activitate in 2006.

Anuntul oficial a fost facut in cadrul unei conferinte de presa, germanul fiind invitat in fata reprezentatilor presei de Ross Brawn, alaturi de care a cunoscut succesul atat la Benetton, cat mai ales la Ferrari.

Iata cum a decurs conferinta de presa in care Schumacher si-a anuntat revenirea de senzatie in Formula 1.

Comentarii (2)

  • yeaaahh !!!
    cooomeee oon... Schumyyyyy !!! :D
    0 0
  • Back Schumacher
    Daca la Ferrari sa Potrivit ca o manusa cu 4 degete, la MECERDES sigur se potriveste cu 5.Sa nu uitam prima dragoste a fost MERCEDES, daca nu ma ansel dintre toti piloti din sezonul 2010,este singurul care are ACADEMIA AUTO MERCEDES,am fost fan Schumi,dar nu Ferrari,am fost fan si sunt fan MERCEDES indiferent de piloti,dar acum SCHUMACHER + MERCEDES !!!!!! La-ti vazut pilotand cu VETTEL laCM din CHINA ' 09 le-a dat clasa la tota spuma: S.LOOB ; K.RAIKONEN etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru