VIDEO: Tur onboard cu Schumacher pe circuitul de la Nordschleife

de Daniel Popescu
Marti, 28.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Automarket vă prezintă o înregistrare onboard cu turul efectuat recent de Michael Schumacher pe celebrul circuit de la Norschleife cu un monopost Mercedes din sezonul 2011.

În avanpremiera cursei de 24 de ore de la Nurburgring din 19 mai, Michael Schumacher a efectuat o demonstraţie de Formula 1 pe celebrul circuit cu o lungime de 25.378 kilometri.

El a urcat la volanul unui monopost Mercedes W02 cu care a concurat în sezonul 2011 al Formulei 1, iar clipul video onboard care a rezultat este plin de adrenalină. 

Comentarii (8)

  • Era mai fain daca puneau camera in spatele pilotului.
    11 1
  • lorand
    au fost mai multe camere pe monopost, mie mi se pare k turul e facut la pas, nu urca in ture agresiv,si nu ruleaza in forta
    4 0
  • JugaruGabi
    Daca nu ma insel, din foto de mai sus, pe monopost a fost o camera instalata si in vecinatatea cockpitului. E posibil sa apara si alte filmulete, in timp.
    0 0
  • confuz
    Nu inteleg, cum acest circuit are 25.378 kilometri? puteti sa ne aratati macar o configuratie a circuitului cum arata el de 25km? ma uit pe google si nu vad asa km_traj...
    0 0
  • lamuritoru
    luati un sim ceva ca e circuitul acolo destul de fidel redat. Gtr2, etc. Si vazut de sus Google Earth e destul de bun.
    0 0
  • altLamuritor
    https://www.google.ro/search?q=nordschleife&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a
    0 0
  • cate momeli sunt date..... aici sunt testele secrete chiar dk este masina veche, testeaza anumite chesti care nu se vad si la care nu este necesar sa se duca in blana....
    1 0
  • toti fac asta intrun fel sau altul
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru