Video: Un tur de circuit pe Red Bull Ring cu Vettel şi Ricciardo

de Daniel Popescu
Joi, 12.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo dezvăluie secretele unui tur rapid pe modernizatul circuit Red Bull Ring, care va găzdui Marele Premiu al Austriei din luna iunie.

Formula 1 este pe punctul de a reveni în Austria pentru prima oară după o pauză de 11 ani, pe circuitul A1 Ring modernizat de Dietrich Mateschitz şi rebotezat în Red Bull Ring.

Ca parte a evenimentelor de promovare pentru Marele Premiu al Austriei, Red Bull Racing a realizat un clip video în care prezintă poziţionarea geografică a circuitului şi frumuseţile peisajului înconjurător, înainte ca Sebastian Vettel şi Daniel Ricciardo să urce la volanul unor monoposturi virtuale.

Cei doi piloţi ai echipei Red Bull Racing explică principalele caracteristici ale circuitului şi dezvăluie cele patru zone în care se vor putea efectua depăşiri, dar şi care este virajul care va pune cele mai mari probleme în cazul apariţiei ploii. 

Comentarii (3)

  • GrosJan
    as vrea sa vad cum arata circuitul dupa asa zisa modernizare. De fapt, cand a fost exclus principala problema invocata de Bernie nu era circuitul in sine care e destul de nou ci infrastructura, faptul ca se ajunge(a) greu acolo. Oare chiar au schimbat toate acestea sau doar are nevoie RBR de o cursa acasa?
    5 5
  • ce-o sa le dea mercedes .. de le iasa din cap toti tauri
    6 5
  • ovidiu15081982
    un circuit superb situat intr-un cadru natural deosebit....mi-a parut rau ca l-au scos din calendarul formulei 1...sper sa fie o cursa grozava, plina de depasiri !
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru