Viitorul lui Hulkenberg ar putea fi decis în această săptămână

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 30.11.2010
Nico Hulkenberg şi-ar putea anunţa în această săptămână planurile pentru sezonul următor al Formulei 1.

Nico Hulkenberg încearcă să găsească o soluţie viabilă pentru a rămâne în Formula 1 după ce a fost îndepărtat de la Williams în ciuda rezultatelor promiţătoare obţinute în acest an.

Germanul şi-ar putea clarifica viitorul chiar în această săptămână, potrivit declaraţiilor făcute de Timo Gans, una dintre persoanele implicate în echipa de management a lui Willi Weber.

"Este foarte posibil să se întâmple ceva în această săptămână. Obiectivul nostru este că Hulkenberg să obţină un loc în Formula 1 ca pilot titular. Acesta este planul A şi facem totul pentru a-l îndeplini", a declarat Gans pentru agenţia de presă DPA.

Una dintre puţinele opţiuni ale lui Hulkenberg pentru un post de pilot titular este Force India, la care se adăugă locurile disponibile la cele 3 noi echipe din competiţie. Totuşi, nu este exclus ca germanul să prefere un post de pilot de rezervă la Mercedes GP decât să concureze pentru Hispania Racing sau Virgin Racing.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • toreador023
    HULK
    e un caz consumat acesta. parimi-se ca toate echipele au linia de piloti stabilita pt sezonul viitor. mai putin echipele "mici".
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru