Vijay Mallya, coproprietarul Force India, va fi arestat de justiţia indiană

de Daniel Popescu
Vineri, 12.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O curte de justiţie din India a emis un mandat de arestare pe numele lui Vijay Mallya, coproprietarul Force India, pentru tranzacţii financiare frauduloase prin cecuri fără acoperire.

Viitorul echipei Force India în Formula 1 este din nou în pericol după ce coproprietarul Vijay Mallya riscă să fie trimis la închisoare.

O curte de justiţie din oraşul indian Hyderabad a emis vineri un mandat de arestare pe numele omului de afaceri indian sub acuzaţia de tranzacţii frauduloase prin intermediul unor cecuri fără acoperire.

Problemele cu justiţia ale lui Mallya au legătură directă cu dificultăţile financiare prin care trece compania să aeriană Kingfisher. Toate zborurile companiei au fost suspendate în 1 octombrie din cauza unor greve ale piloţilor şi ale datoriilor, printre companiile care au de încasat bani fiind şi cea care operează aeroportul din Hyderabad. Mallya a încercat să plătească acesteia din urmă o datorie de 1.9 milioane de dolari prin intermediul a patru cecuri, însă acestea s-au dovedit a fi fără acoperire, fapta sa fiind astfel de natura penală.

Mallya deţine în prezent 42.5% din acţiunile Force India, un pachet similar fiind în posesia companiei indiene Sahara.

Via F1Pulse

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru