Villeneuve: "Nu am negociat cu USF1 pentru 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 23.07.2009
Jacques Villeneuve a negat informatiile din presa germana potrivit carora ar fi semnat un contract cu USF1 pentru sezonul 2010.

Publicatia germana Sport Bild sustine in numarul sau de miercuri ca fostul campion mondial a ajuns la un acord cu USF1 in privinta sezonului urmator.

In plus, Sport Bild a publicat si o declaratie a canadianului, in care acesta din urma ar fi afirmat ca va concura in mod cert in Formula 1 in 2010.

Cu toate acestea, Villeneuve a negat ca a facut declaratii pentru publicatia germana si sustine ca nu a negociat un contract cu USF1.

"Nu este adevarat. Nu am fost intervievat de nimeni de la Sport Bild, iar oamenii de la USF1 nu m-au contactat in niciun fel. Am vorbit putin cu Peter Windsor (n.r - directorul sportiv al USF1) la Monaco, dar doar ne-am salutat. Nimic altceva. Acum cateva saptamani am spus clar ca vreau sa revin in F1, dar ca sansele sunt foarte mici", a declarat canadianul pentru publicatia online auto123.com.

La randul sau, Windsor a confirmat versiunea lui Villeneuve, afirmand ca obiectivul USF1 este sa concureze cu piloti de origine americana. "Jacques are intr-adevar dreptate.

Am vorbit putin la Monaco, dar de atunci nu am mai discutat. In realitate, vrem piloti americani, dar din cauza evenimentelor de natura politica din acest an luam in considerare posibilitatea de a concura cu un pilot experimentat in 2010. Vom lua o decizie la momentul potrivit", a declarat oficialul USF1 pentru Auto123.com.

Villenuve a afirmat recent ca spera sa gaseasca un loc pe grila de start in sezonul 2010, insa a admis ca sansele sale sunt relativ scazute. Canadianul va concura in acest weekend in cursa de 24 de ore de la pe circuitul de la Spa-Francorchamps.

Via | Auto123.com

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru