Villeneuve, pregătit să renunţe la F1 pentru NASCAR sau V8

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 20.10.2010
Jacques Villeneuve a dezvăluit că este interesat să concureze în competiţii precum NASCAR sau V8 după ce nu a reuşit să revină în F1 cu propria sa echipă.

FIA a decis să nu accepte nicio echipă nouă pe grila de start ihn sezonul 2011 al Formulei 1, considerând că niciuna dintre candidate nu respectă cerinţele impuse.

Printre acestea s-a numărat şi Durango, o fostă echipa de GP2 care şi-a unit forţele cu fostul campion mondial Jacques Villeneuve. Ulterior, canadianul a insistat că nu renunţă la planurile de a reveni în Formula 1, obiectivul său fiind să cumpere una dintre actualele echipe de pe grila de start.

Între timp, pilotul care a cucerit titlul mondial cu Williams în 1997 încearcă să se reorienteze spre NASCAR sau V8 Supercars, semn că tratativele din F1 nu decurg conform planului.

"Am muncit foarte mult pentru Formula 1, dar acum privim spre alte lucruri precum NASCAR. Avem tot ce era necesar pentru a 13-a echipa, dar FIA s-a răzgândit. Evident, să fost ceva despre care nu am ştiut", a declarat el pentru ediţia din Australia a publicaţiei Daily Telegraph.

Villeneuve a făcut aceste afirmaţii în Australia, acolo unde va lua parte la etapă din acest weekend din cadrul campionatului V8 Supercars.

"Sunt şanse mari să mă vedeţi mai des aici. Nu m-ar deranja să fac asta full-time pentru că ar fi foarte distractiv", a mai precizat el.

Villeneuve a concurat ultima oară în Formula 1 în sezonul 2006 pentru BMW-Sauber, orientându-se ulterior spre diverse competiţii de turisme.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru