Villeneuve renunţă la revenirea în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 29.10.2010
Jacques Villeneuve a dezvăluit că a renunţat la planurile de a reveni în Formula 1, obiectivul său pentru 2011 fiind să concureze în NASCAR.

Fostul campion mondial Jacques Villeneuve a intenţionat să revină în Formula 1 în 2011 prin intermediul unui parteneriat cu echipa Durango, însă aplicaţia a fost respinsă recent de FIA.

În condiţiile în care potenţialii sponsori ai echipei au renunţat la planurile de a se implica la echipă în viitor, canadianul a admis că şansele sale de a reveni în Formula 1 sunt practic nule.

"Lucrurile par destul de întunecate acum. Am muncit foarte mult la asta în acest an, pentru a reveni şi a construi o echipă. Aceasta a fost cea mai uşoară modalitate. Dar nu a funcţionat şi cred că este timpul să nu mă mai intereseze Formula 1. Am avut un buget pentru a construi o echipă şi te poţi lega de el doar o anumită perioadă de timp, apoi oamenii se plictisesc şi pleacă în alte părţi. A fost foarte mult de muncă şi ne-am concentrat numai pe asta", a declarat el pentru postul de radio BBC Radio Five Live.

Chiar dacă a renunţat la revenirea în Formula 1, Villeneuve va continua să activeze în sporturile cu motor, principala să prioritate în acest moment fiind NASCAR.

"Am muncit preponderent în NASCAR, am participat la câteva curse şi a fost distractiv.

În principal pe rute de stradă. Săptămâna trecută am fost în Australia pentru o cursă de V8 şi a fost interesant, dar acum mă concentrez pe NASCAR", a mai precizat el.

Villeneuve a concurat ultima oară în Formula 1 în 2006, când a fost înlocuit la BMW-Sauber la jumătatea sezonului de polonezul Robert Kubica.

Via | Autosport

Taguri: Nascar, Villeneuve

Comentarii (1)

  • Spartanu
    F1
    pacat.sincer imi pare rau pt el.as fi vrut sa vad o concurenta intre veterani schumacher-villeneuve.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru