Villeneuve s-a aliat cu Durango pentru a reveni în Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 19.07.2010
Jacques Villeneuve încearcă să revină în Formula 1 printr-o colaborare cu echipa Durango, care s-a înscris oficial în cursa pentru al 13-lea loc în Formula 1.

Publicaţia germană Auto Motor und Sport a dezvăluit la sfârşitul săptămânii trecute că Jacques Villeneuve intenţionează să revină în Formula 1 cu propria sa echipă, care s-ar putea numi Villeneuve Racing.

În urma numeroaselor speculaţii, fostul campion mondial a confirmat că intenţionează să revină în activitatea competiţională, însă a refuzat să dezvăluie dacă va face acest lucru ca pilot sau prin intermediul propriei sale echipe.

"Nu am făcut niciodată un secret din faptul că vreau să am un viitor în Formula 1 şi am muncit din greu în ultimele 12 luni pentru a realiza acest lucru. Totuşi, în acest moment nu am niciun alt comentariu de făcut", a declarat canadianul în cadrul unui comunicat de presă.

Deşi Villeneuve a refuzat să ofere informaţii suplimentare despre planurile pe care le are, la numai 24 de ore distanţă echipa Durango a confirmat că a iniţiat o colaborare cu pilotul canadian pentru a concura în Formula 1 anul viitor.

Durango este una dintre numeroasele echipe care s-au înscris în cursa pentru desemnarea celei de-a 13-a echipe din Formula 1 şi ar putea fi redenumită în Villeneuve Racing în cazul în care va câştiga un loc pe grila de start.

"Sper că împreună să găsim un loc. Pentru Durango este o onoare şi un privilegiu să lucrăm cu Villeneuve. Nu ştim unde vom construi monoposturile, dar sediul echipei va fi în Italia", a declarat Ivone Pinton, proprietarul echipei Durango, pentru publicaţia italiană 422race.

Durango şi Villeneuve au colaborat şi anul trecut, atunci când pilotul canadian a concurat pentru echipa italiana în competiţia Speedcar. FIA va anunţa numele celei de-a 13-a echipe acceptate în competiţie la finalul lunii iulie sau cel târziu în luna august.

Via | Jacques Villeneuve | 422race

Comentarii (2)

  • salutare
    il aste[tam pe Jaques in formula1!Daca o martoaga batrana,precum Schumacher a revenit,el de ce sa nu o faca!!!!
    2 6
  • Villeneuve
    Deja putem sa-i spunem bun venit. O sa mi se dea dreptate la sfarsitul lui Iulie.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru