Villeneuve: "Schumacher va avea ambitia unui debutant"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Jacques Villeneuve considera ca Michael Schumacher va avea ambitia unui debutant in cazul in care va reveni in Formula 1 in sezonul 2010.

Presa internationala a inceput deja sa dezbata eventuala performanta pe care o avea avea Michael Schumacher anul viitor in cazul in care speculatiile privind revenirea sa in Formula 1 se vor confirma.

Jacques Villeneuve, pilotul care l-a invins pe Schumacher in lupta pentru titlul mondial in 1997, crede ca germanul este foarte ambitios si ca va concura din nou in fruntea plutonului, intrucat si-a demonstrat calitatile prin cele 7 titluri cucerite in cariera.

"Schumacher a fost pe bara pentru un timp destul de lung, asa ca acum va avea ambitia unui debutant. Nu este vorba despre oricine, este vorba despre Michael Schumacher, iar el a facut intotdeauna lucruri incredibile pe circuit. De aceea sunt convins ca poate face din nou aceste lucruri. De fapt, sunt convins ca pentru el va fi usor", a declarat canadianul in varsta de 39 de ani.

In plus, Villeneuve anticipeaza ca varsta nu va reprezenta un impediment in calea succesului pentru Schumacher, chiar daca fostul pilot al echipelor Jordan, Benetton si Ferrari va implini 41 de ani pe 3 ianuarie 2010.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru