Villeneuve, tentat sa revina in Formula 1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.05.2009
Jacques Villenuve a dezvaluit ca analizeaza posibilitatea de a reveni in Formula 1 pentru ca este incantat de reintroducerea pneurilor slick si de interzicerea realimentarilor cu benzina din 2010.

Villeneuve a cucerit titlul mondial in 1997 impreuna cu Williams, iar ulterior a concurat fara prea mare succes in NASCAR, campionatul nord-american de turisme.

In prezent, Villenuve nu piloteaza in nicio competitie, insa a dezvaluit ca ar fi incantat sa concureze in noile monoposturi de Formula 1.

"Analizez posibilitatea de a reveni in curse. Pana acum nu am lucrat la nimic concret. Privind monoposturile de acum ar fi distractiv, dar am fost mult mai activ in NASCAR. Traiesc in Canada, dar cand masinile cu pneuri slick si cursele fara realimentari cu cosmbustibil din 2010 pe care le-am cerut intotdeauna vor veni... Daca ar fi fost o oportunitate nu as fi ratat-o, masinile sunt tot ce as fi vrut, asa ca ar fi distractiv. Daca va exista o oportunitate va fi mult mai usor sa spun da decat nu, pentru ca pur si simplu iubesc pilotajul, cursele si aceste monoposturi grozave", a declarat canadianul pentru publicatia Autosport.

Spre finalul carierei sale in Formula 1, Villeneuve a concurat pentru British American Racing, care ulterior s-a transformat in Honda Racing si, din 2009, in Brawn GP.

Canadianul este incantat de rezultatele pe care le-a obtinut Brawn GP in acest an, considerand ca a avut o contributie majora la aceste performante. "O parte din mine este foarte fericita pentru ca eu am construit echipa. Sunt mandru, pentru ca asta demonstreaza ca nu a fost un proiect prost pe termen lung", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (2)

  • dobitoc
    mey jacques...nu tu ai construit-o draga...geniul numit ross brawn a construit-o din 2007 de cand este la echipa, iar in 2009 se vad roadele
    0 0
  • Villeneuve, tentat sa revina in Formula 1
    in tota circoteca el lipsea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru