Webber: "Ferrari rămâne în lupta pentru titlu"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 05.07.2010
Mark Webber spera să câştige pentru prima oară la Silverstone, însă admite ca Ferrari rămâne în continuare în lupta pentru titlul mondial.

Red Bull Racing şi McLaren sunt principalele favorite la titlul mondial după prima jumătate a sezonului, după ce Ferrari a eşuat în tentativa de a lupta pentru victorie în Marele Premiu al Europei.

Cu toate acestea, Mark Webber consideră că echipa italiana rămâne în continuare una dintre favorite, în primul rând datorită prezenţei lui Fernando Alonso.

"Niciodată nu-i poţi subestima pe cei de la Ferrari. Este o echipă foarte, foarte puternică. Fernando Alonso este un pilot puternic, aşa că aceşti băieţi vor fi aici în fiecare săptămână. Este o luptă senzaţionala şi mă bucur de ea, pentru că sunt mulţi piloţi care pot câştiga curse. Mulţi dintre noi avem câte două victorii şi ar fi grozav să fiu primul pilot care obţine a treia şi a patra victorie. Este o luptă bună", a declarat australianul în cadrul unui interviu acordat postului de televiziune BBC.

Pe de altă parte, Webber a admis că îşi doreşte să obţină prima victorie din carieră pe circuitul de la Silverstone, pentru a lăsa în urmă accidentul suferit în Marele Premiu al Europei cu două săptămâni în urmă.

"Aştept cu nerăbdare să revin în lupta după ce la Valencia nu am reuşit să termin.

Silverstone a fost un circuit bun pentru mine în trecut. Am câştigat acolo în multe competiţii cu excepţia Formulei 1, aşa că aştept cu nerăbdare să adaug o victorie în Formula 1 celorlalte succese obţinute acolo", a mai precizat el.

Via | BBC Sport

Comentarii (4)

  • ALONSO
    daca si Webber spune ca Alonso e un pilot bun noi ne gasin mai specialisti si spunem exact contrariul. cred ca ar fi mai bine sa vedem calitatile unui pilot nu sa il subestimam di cauza ca e la o echipa pe care noi nu o adoram. sa speram ca la Silverstone va fi o cursa frumoasa cu mult spectacol pt a compensa cursa de la Valencia.
    11 6
  • rayn380
    ...
    A zis cineva de pe aici ca Alonso este un "pilot" slab?? Repet: PILOT SLAB?? Sunt sigur ca faci referire la fanii McLaren de pe AM, dar eu nu-mi amintesc sa fi zis careva treaba asta. S-a discutat si inca se discuta foarte multe despre alte treburi legate de Alonso, dar cel putin eu unul n-am contestat valoarea acestuia dpdv al calitatilor sale de a conduce un monopost de F1. Este un dublu campion mondial, a fost singurul dupa Hakkinen care l-a batut pe Schumi, in perioada acestuia de glorie, deci un "pilot" foarte bun. Sta cam prost, din pacate, la alte capitole....
    8 11
  • NeoGalaxy
    Eternal Ferrari Fan
    Saracul Hakkinen nu el l-a batut pe Schumacher, Schumacher s-a batut singur. Eram sigur ca fanii McLaren de pe AM sunt monoteisti. Nu cred ca este posibil sa ma insel :P

    Dar ce spune Webber este o declaratie cu tenta diplomatica. Poate si pentru ca este posibil ca lupta in 3 sa devina o lupta in 2. Vedem dupa Silverstone ce posibilitati mai exista. Oricum este important ca baietii de la Ferrari sa se lupte foarte agresiv, pentru ca numai asa vor castiga curse. Cu diplomatie si regulamente nu se castiga nimic, iar Valencia 2010 este din pacate cel mai concret exemplu.
    7 4
  • Alonso
    Dragii mei prieteni de chat si comentarii online, observ ca pe o mare majoritate ii roade Fernando Alonso. Acest lucru ma induce intr-o stare de placere extrema! Chiar in acest moment imi cade saliva din gura!
    Va salut, al vostru Fernando Alonso!
    7 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru