Webber: “Mercedes nu va lupta pentru titlu”

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.04.2010
Mark Webber crede ca Red Bull, Ferrari si McLaren sunt singurele echipe care pot lupta pentru titlul mondial in acest sezon.

Sezonul 2010 al Formulei 1 se anunta deja foarte echilibrat dupa desfasurarea primelor trei etape din acest an. Desi Red Bull detine cel mai rapid monopost din competitie, echipa austriaca a obtinut o singura victorie in acest sezon, fiind pe picior de egalitate cu McLaren si Ferrari din acest punct de vedere.

Acesta este si motivul pentru care Mark Webber, pilotul echipei Red Bull, prefigureaza o lupta in trei pentru titlul mondial.

“Cred ca Ferrari si McLaren sunt foarte puternice si este evident ca este deja o lupta in trei. Mercedes se descurca bine, dar Ferrari, McLaren si Red Bull sunt cele mai constante in acest moment in termeni de performanta”, a declarat australianul.

Dupa primele trei curse ale sezonului, Mercedes GP ocupa locul 4 in clasamentul constructorilor cu 44 de puncte, fiind deja la 17 puncte in urma celor de la Red Bull Racing.

Via | ESPNF1

 

Comentarii (13)

  • istet foc baiatul asta.
    Mercedes nu are piloti, ca masina are. Ce piloti are? Unul in varsta care deja nu mai facea fata acum ceva ani in urma si unul care nu-si gaseste locul prin F1.
    ------Parerea mea------
    8 15
  • Webber
    Sper sa-l trimita RedBull la plimbare anul asta. Mai potrivit ar fi Raikkonen. Stie sa taca pe cand "desteptul" asta, nu!
    5 13
  • pt mercedes
    Webber are dreptate. Au putine puncte si Barcelona e aproape. Toti vor aduce modificari majore monoposturilor asa ca putine sanse anu' asta.
    9 2
  • @baronu_albastru
    Esti "praf" daca poti spune asa ceva despre linia de piloti Mercedes. Si cf celor spuse de Schubler, Webber chiar nu s-a ridicat niciodata la nivelul unui pilot de top, chiar daca a avut cea mai buna masina de pe grila.
    5 7
  • @baronu_albastru
    @baronu_albastru, citat dintr-un articol de vre-o 2 saptamani:

    "Pentru mine, Schumacher este remarcabil. Nu am mai vazut niciodata un nivel de feedback atat de ridicat. Cand ai castile pe urechi auzi lucruri incredibile, iar in calificari s-a purtat ca un comentator. Si cei de la FIA, care asculta de asemenea convorbirile radio, au fost foarte impresionati ca un pilot poate face asta", a declarat Nick Fry.
    7 3
  • mai Webber!!!
    ,,Ti s-a ridicat manca in piept,, dupa atita timp de tacere poti face vorbarae, cine si cum, dupa m.mult de jumate de sezon ai putea spune. Nici nu cred ca Mer-s au probleme, as spune ca poate fi pe o linie cu Ferr, ambele cu cite un singur abandon, in privinta clasamentului vedem mai apoi... RB acum se vad cei mai rapizi, dar asta poate fi ca un ,,foc de artificiu,,-a fost si nui...
    3 9
  • @jonex
    Ai dreptate, Schumacher este foarte bun de comentator si inca mai poate face ceva ca pilot dar nu cred ca se poate bate cu cei tineri de la egal la egal.
    4 0
  • @marian06
    Rosberg are deja 4 ani in F1, ce rezultate notabile are, in afara de faptul ca Miki il tot lauda ca-i frumos si sexy?
    3 0
  • marian06
    @Rosberg
    Parerea mea este ca Rosberg este un pilot bun. Poate nu de talia lui Vettel, dar la un nivel comparabil cu a lui Massa, Button, Kubica si cu siguranta peste Webber. Adu-ti aminte ca nici Hakinen, Button, K Rosberg nu au avut rezultate in primii ani .. dupa care au devenit campioni
    1 2
  • NeoGalaxy
    Pai Button-ul nu a avut rezultate.... in cam 90% din activitatea lui de pilot... asta pana in 2009, cand a dat norocul peste el :)))) Mika Hakki, a avut cateva sezoane mai slabe, a fost si coma si dupa aia a avut sansa unui motor si monopost bun in 1998 iar in 1999, Ferrari i-au dat titlul, in 2000... deja nu mai conta ca pilot, era terminat psihic (poate doar marcat, cine mai stie acuma). Oricum un lucru comun intre M.H, J.B., M.W, este ca in anumiti ani, echipa pentru care au pilotat, a dezvoltat un monopost bun cu care acestia, au castigat titlul (poate si un pic ajutati de coechipier, sau de strategiile echipei).

    Webber, este in schimb eclipsat de Vetter si cred ca aici nu are ce sa faca. Vettel are cu siguranta mai mult talent ca el, poate si mai multa exuberanta si probabil echipa mizeaza total pe el. Dar pentru titlul la constructori au nevoie de amandoi, asa ca probabil vor pregati masini pe cat posibil egale, lasand ca diferenta sa fie facuta de piloti, iar pana acum, Vettel este mult in fata.

    Rosberg in schimb este talentat, dar pana acum nu are nici o victorie, desi la Singa 2009 avea o sansa, sa zicem destinul l-a fentat acolo (discutabil).

    Dar asta nu inseamna ca Mercedes are sau nu are o sansa la titlu. Anul trecut s-au batut 4 echipe la titlul desi lupta reala a fost doar intre 2. Anul acesta poate sa fie, desi este mult mult prea devreme pentru astfel de afirmatii. Dupa cursa 14/18 (vedem daca sunt 19 cu adevarat), vom stii cine se bate la titlul si cine sta si se uita. Momentan sunt 4 echipa care se bat pentru titlu si 8 piloti.
    7 1
  • Repet
    Nico este un pilot foarte bun cu nimic mai prejos lui Vettel.
    Sa fi constant primul in echipa de ani de zile, sa fi mai rapid decat Schumacher inseamna ceva.
    Daca nu observi asta esti rauvoitor.
    Si Sutil este un pilot foarte bun. Nu va uitati doar la rezultatele din Formula 1. I-am urmarit pe acesti piloti si in competitiile premergatoare si sunt de exceptie.
    In aceste competitii materialul tehnic este aproape identic si poti vedea mai mult pilotul comparativ cu Formula 1.
    Nu linia de piloti de la Mercedes este problema.
    5 0
  • Rabdare
    Asa este. Linia de piloti este inspirat aleasa, echilibrata si extrem de valoroasa. Mai devreme sau mai tarziu Mercedes isi va arata valoarea. Putintica rabdare.
    1 0
  • stiu ca e off topic...
    dar unii de p-aici au probleme serioase in a fi lucizi. Din pacate pt tine Neo, cred ca nu exista alt remediu pt tine decat acela care ar trebui aplicat si pt comentatorii de la TVR - sa fii interzis pe site-ul asta pt denaturarea realitatii si pentru "incercarile tale umoristice".

    As aprecia f mult daca baietii de la Automarket ar face o selectie mai atenta la posturi.
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru