Webber nu exclude plecarea de la Red Bull

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.05.2010
Mark Webber a dezvăluit că ia în calcul o posibilă plecare de la Red Bull la finalul contractului scadent la finalul sezonului.

Mark Webber a devenit una dintre principalele atracţii pentru echipe în perspectiva sezonului 2010, în urma celor două victorii consecutive obţinute în Spania şi Monaco.

Actualul contract al australianului cu Red Bull Racing expiră la finalul anului, iar echipa austriacă a admis că va demara în curând negocierile pentru prelungirea înţelegerii.

Cu toate acestea, Webber a dezvăluit că nu exclude varianta de a pleca de la echipa pentru care a obţinut primele victorii din carieră.

"Am câştigat două curse consecutive şi oamenii mă întreabă pentru cine voi pilota anul viitor. Sunt foarte apropiat de băieţii de la Red Bull, am trecut prin multe împreună şi am o relaţie grozavă cu ei. Dar lucrurile se schimbă foarte rapid în această afacere şi niciodată nu poţi să ştii ce se va întâmpla", a declarat australianul în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Mail on Sunday.

Viitorul lui Webber în Formula 1 ar putea fi decis până la Marele Premiu al Marii Britanii din 11 iulie.

Una dintre posibililele destinaţii este Scuderia Ferrari, întrucât contractul lui Felipe Massa expiră la finalul sezonului curent.

Via | Mail on Sunday

Comentarii (3)

  • WEBBER
    Mai bine il ia pe kimi decat pe webber deoarece va fi nr.2 la ferrari
    7 5
  • webbwr
    Eu sunt fan Webber, chiar as vrea sa castige el campionatul. Dar sa fim realisti, Ferrari nu l-ar lua niciodata. Daca i se ofera o prelungire cu Red-Bull, ar trebui sa o accepte, desi mi-e dor de KIMI...
    6 3
  • pt alexandru
    nush ce au in cap uni ,cred ca taratze....ba copac....kimi a aratat ce poate in F1...a fost atat la ferrari cat si mclarent...am vaz cate de bine a mers mai ales la ferrari ...

    ma bucur pt webber....sper sa castige campionatul....nu mi-e dor de kimi ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru