Webber: "Red Bull rămâne prioritatea mea pentru 2013"

de Daniel Popescu
Marti, 03.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mark Webber insistă că vrea să rămână la Red Bull în 2013, în ciuda speculaţiilor că va semna un contract pentru un sigur sezon cu Ferrari.

Mark Webber şi-a dezvăluit în premieră planurile pentru sezonul 2013 al Formulei 1, anunţând în cadrul unui interviu acordat postul francez de televiziune TF1 că intenţionează să rămână la Red Bull Racing şi anul viitor.

Declaraţiile sale vin în contextul în care presa internaţională speculează că australianul are mari şanse să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Ferrari pentru un singur sezon pentru a pregăti debarcarea lui Sebastian Vettel.

"Prima oară voi vorbi cu echipa mea, pentru că aş fi bucuros să continui aici. Sunt motivat, mă simt bine, am un job minunat prin care pilotez cele mai rapide maşini pe cele mai bune drumuri. Asta este un vis", a declarat el.

La rândul său, Vettel susţine că nu are nicio problemă să continue colaborarea cu Webber la Red Bull, în ciuda faptului că cei doi nu sunt prieteni şi au fost implicaţi în mai multe controverse, în special pe parcursul sezonului 2010.

"Pot să înţeleg de ce oamenii cred că există o problemă între mine şi Webber.

Da, poate că nu suntem cei mai buni prieteni, dar nu am nicio problemă cu el, iar el nu are nicio problemă cu mine. Lucrăm bine împreună şi amândoi împingem echipa în aceeaşi direcţie. Avem o impresie similară pentru monopost, nu este ca şi cum unul dintre noi prefera setări opuse. Cred că asta ne ajută şi până acum funcţionează bine. Nu ştiu prea multe despre contractul său, dar în acest moment face o treabă foarte bună", a declarat germanul.

Totuşi, Webber a lăsat să se înţeleagă că are şi alte opţiuni pentru anul viitor, anticipând că cel puţin una dintre echipele de top va avea un loc liber.

"Având în vedere rezultatele lui Massa, ar putea exista o schimbare acolo (n.r - la Ferrari). Este o echipă atât de grozavă cu o istorie grozavă. De asemenea, nu este clar ce se întâmplă cu Michael Schumacher (n.r - la Mercedes) şi acelaşi lucru este valabil şi pentru mine la Red Bull şi Lewis Hamilton la McLaren", a adăugat el.

Via GMM, SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru