Weber: "Hulkenberg va concura în Formula 1 în 2011"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.01.2011
Managerul lui Nico Hulkenberg susţine că pilotul pe care îl reprezintă va concura în Formula 1 în sezonul 2011.

Publicaţia elveţiană Blick a relatat în această săptămână că Nico Hulkenberg va fi pilotul de rezervă al echipei Force India în sezonul următor, în timp ce Paul di Resta va fi promovat ca pilot titular alături de Adrian Sutil.

În cele din urmă, informaţia s-a dovedit a fi falsă, iar Wili Weber, managerul lui Hulkenberg, susţine că în prezent negociază cu mai multe echipe viitorul pilotului german în Formula 1. "Negociez cu mai multe echipe. Hulkenberg va avea un loc în Formula 1 în 2011", a declarat germanul pentru presă din ţara sa natală.

Force India reprezintă cea mai bună opţiune pentru Hulkenberg după ce a fost îndepărtat de la Williams, fiind singura echipă tradiţională care nu a confirmat încă linia de piloţi pentru 2011. Germanul trebuie însă să lupte pentru un loc la echipa cu Paul di Resta, după ce scoţianul a impresionat în sesiunile de antrenamente din sezonul precedent. Un anunţ oficial privind viitorul lui Hulkenberg în Formula 1 este aşteptat la jumătatea lunii ianuarie.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • Mare branza si cu...
    ...Paul di Resta asta!Nu mi se pare nici un pilot extraordinar,in comparatie cu Hulk e mic copil....Cata minte trebuie sa ai sa-l preferi pe ala in locul lui Hulkenberg???!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru