Weekend de cosmar pentru Toyota la Monaco

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 25.05.2009
Pilotii Toyota au terminat cursa din Monte Carlo pe locurile 10 si 13 dupa ce sesiunea de calificari a fost una dezamagitoare. Totusi, Glock e multumit de cursa sa.

Timo Glock sustine ca este foarte multumit de pozitia ocupata la finalul cursei de la Monaco (locul al zecelea), dupa ce pilotul Toyota s-a facut de rusine in calificari, obtinand ultimul timp si pornind de pe linia boxelor

"Trebuie sa spun ca faptul ca am terminat in primii zece este ceva mai mult decat ma asteptam sa realizez in aceasta cursa, avand in vedere modul in care s-a comportat masina in calificari. Am simtit ca masina merge foarte bine dupa ultima intrare la boxe, insa atunci cand pleci de pe linia boxelor la Monaco nu te poti astepta la puncte. Weekendul a inceput prost pentru noi si de joi am inceput sa recuperam pe cat posibil distanta fata de celelalte echipe. privesc cu optimist spre Marele Premiu al Turciei si sper sa imi imbunatatesc semnificativ performantele", sustine Glock.

Colegul lui Glock, Jarno Trulli, a reusit abia un loc 13 la final, dupa ce a plecat de pe ultima linie a grilei de start. "A fost o cursa grea pentru mine, anticipata de altfel de rezultatele din calificari.

E dificil sa pleci de pe ultima linie a grilei la Monaco, iar strategia noastra ulterioara nu a dat roade. Mi s-a parut ca m-am aflat intotdeauna in trafic, ca am ales momentele nepotrivite si locurile nepotrivite pentru a rula pe pista. De fiecare data cand reuseam cateva tururi rapide trebuia sa ma opresc deoarece in fata eram masini mai lente pe care era imposibil sa le depasesc. Acum, acest weekend s-a incheiat si trebuie sa ne concentram pe cursa urmatoare, unde sunt sigur ca vom fi mai competitivi" spune Trulli.

Taguri: Glock, Toyota, Trulli

Comentarii (3)

  • @glock
    schumi a plecat in 2006 tot de pe linia standurilor:)...si a terminat pe 5 parca:)...aku bine...nu se compara glock cu schumi
    :)
    0 0
  • hmmm
    in primul rand nu se compara masina ferrari de atunci cu masina toyota de acum. in performanta relativa
    0 0
  • @andreivoicu
    IN PRIMUL RAND NU SE COMPARA SCHUMACHER CU GLOCK !!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru