Mazda MX-5 facelift - o nouă schimbare pentru roadster-ul nipon

de Mircea Meșter
Joi, 05.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mazda a schimbat uşor faţa, interiorul şi parte tehnică a lui MX-5. Noul model a fost lansat deocamdată doar în Japonia.

Mazda a anunţat astăzi în Japonia un facelift pentru actuala generaţie a roadster-ul MX-5. Nu este prima încercare Mazda de a împrospăta designul modelului său iconic în această generaţie, o modificare mai serioasă având loc deja acum trei ani.

Noul Mazda MX-5 facelift primeşte o parte frontală ceva mai sobră decât cea pe care o modifică: prizele de aer sunt mai mari, iar spoilerul frontal are o formă diferită. La nivel exterior apar şi noi nuanţe de caroserie (Dolphin Grey Mica înlocuieşte Metropolitan Grey), dar şi jante cu design îmbunătăţit, în timp ce plafonul rămâne neschimbat, astfel că viitorii clienţi vor avea la dispoziţie fie un soft top din pânză, fie un hard top retractabil.

La interior, linia estetică Glossy Dark Gray promite o ambianţă ceva mai elegantă pentru cei care doresc asta, iar opţiunile de tapiţerie includ acum şi o combinaţie textil-Alcantara.

Urmareste Automarket
Nici partea tehnică nu a fost ignorată.
Inginerii Mazda susţin că au îmbunătăţit răspunsul acceleraţiei şi sistemul de frânare, astfel că modelul japonez promite un comportanment dinamic îmbunătăţit.
Apare şi capota activă, care ajută pietonii în cazul unui accident prin ridicarea zonei superioare a acesteia la impact.

Mazda nu a anunţat încă momentul în care MX-5 facelift va fi disponibil în Europa.

via Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru