Porsche Macan Turbo a luat steroizi: SUV-ul ajunge la 440 CP şi accelerează la 100 km/h în 4.2 secunde cu un nou pachet de performanţă

de Daniel Popescu
Joi, 01.09.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche Macan Turbo a primit un pachet de performanţă datorită căruia motorul V6 biturbo de 3.6 litri ajunge la 440 CP şi oferă o acceleraţie de la 0-100 km/h în numai 4.2 secunde.

Puţini se puteau plânge de performanţele unui SUV precum Porsche Macan Turbo, care mizează pe un motor twin-turbo V6 de 3.6 litri care furnizează 400 CP şi un cuplu de 550 Nm. Iată însă că producătorul german nu se mulţumeşte cu atât şi anunţă un pachet de performanţă numit cât se poate de sugestiv Performance Package.

Cu acest pachet special, Porsche Macan Turbo reuşeşte să genereze 440 CP cu acelaşi motor, în timp ce cuplul ajunge la 600 Nm. Datorită acestor îmbunătăţiri, SUV-ul german este capabil acum să ajungă de la 0-100 km/h în numai 4.2 secunde, cu şase zecimi mai repede decât versiunea standard, fără pachetul de performanţă. În plus, viteza maximă a crescut de la 266 la 272 km/h.

Nu doar motorul a primit însă îmbunătăţiri, întrucât Porsche a "umblat" şi la sistemul de frânare şi a scăzut uşor gardă la sol, în timp ce suspensia activă a fost de asemenea optimizată pentru performanţe mai bune. În plus, modelul poate fi comandat cu jante de 21 inch, în timp ce multe elemente au acum un finisaj negru, inclusiv interiorul cu tapiţerie din piele.

Via Leftlane News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru