4xVIDEO: De ce sunt distruse cu excavatorul patru modele Skoda?

de Bogdan Mirică
Luni, 09.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După Superb-ul strivit cu excavatorul săptămâna trecută, alte modele Skoda sunt surprinse în timpul unui tratament similar. De această dată avem şi motivul.

Săptămâna trecută publicam un clip misterios, în care un excavator şi un motostivuitor striveau intenţionat şi fără milă un exemplar Skoda Superb. Motivul acestui act de cruzime auto a fost elucidat, însă odată cu el au apărut alte trei clipuri care urmăresc tot distrugerea unor modele Skoda: Fabia break, Octavia Scout şi crossover-ul Yeti.

Se pare că cele patru exemplare au fost casate chiar de Skoda, în calitatea sa de partener oficial al unei competiţii organizate între cele mai titrate echipe de pompieri din Cehia. Constructorul de automobile a recreat astfel scena unui acident de circulaţie grav. Misiunea concurenţilor? Să scoată din maşinile strivite manechinii de test în mai puţin de 20 de minute.

via carscoop

Comentarii (6)

  • ,,. Constructorul de automobile a recreat astfel scena unui acident de circulaţie grav. Misiunea concurenţilor? Să scoată din maşinile strivite manechinii de test în mai puţin de 20 de minute.,,dati-mi minus care credeti aceste baliverne,va rog!
    9 46
  • Vasilica
    Se vede cat de departe sunt cehii....astia chiar au sosele si autostrazi si nu trebuie sa recupereze ciocnite sau infasurate dupa copaci autoturismele...la noi aveau de unde alega ca regii asfaltului nu fac sosele si autostrazi iar accidente avem din belsug.
    Eu imi doresc sa fie si mai multa politie pe strada poate intra vreunu in ei......muuuhhaaaaa
    17 3
  • pentru ca sunt urate,deasta le distrug
    8 23
  • Nu trebuiau sa distruga frumuseti de masini noi, o simpla vizita la noi dupa un weekend pe valea prahovei sau la mare era suficienta cat sa adune epave pentru 5 competitii de genul asta.
    21 0
  • Si-au dat si ei seama ce fel de prastii de masini sunt!!!! Daca vroiau, le dadeam eu o octavia din 2008 cu motorul spart la 140 000 km. Masini prinse cu scuipat. Am mila pentru cei care isi cumpara asa ceva.
    4 10
  • aberamt
    nu vad sensul in a distruge absolut nimic
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru