A șaptea generație Volkswagen Transporter: noua schiță de design dezvăluie varianta Multivan

de Alexandru Monenciu
Vineri, 26.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de Vehicule Comerciale din cadrul Volkswagen a publicat o schiță de design cu cea de-a șaptea generație Transporter. Debutul ar putea avea loc în lunile următoare.

Volkswagen Transporter ajunge în curând la a șaptea generație. Prototipurile sunt zărite tot mai des în teste, acoperite cu puțin camuflaj, semn că debutul oficial este aproape. Ar putea avea loc în lunile următoare.

Până atunci, divizia de Vehicule Comerciale a producătorului din Wolfsburg a publicat o nouă schiță de design cu ceea ce pare a fi varianta Multivan.

Accentul cade pe partea frontală care va încorpora o bandă LED, la fel ca Golf, Arteon și ID.4.

Deși nu a fost confirmat oficial, noua generație Transporter ar fi dezvoltată pe arhitectura MQB, la fel ca noul Caddy. Asta înseamnă, printre altele, că vom găsi foarte multe echipamente de la Golf 8, inclusiv instrumentarul de bord digital. Pe nivelurile de echipare superioare, desigur.

Gama de motorizări va include unități diesel (nelipsitul 2.0 TDI), dar și un agregat pe benzină cu sistem micro-hibrid. Volkswagen ia în calcul și un sistem de propulsie plug-in hybrid, cel mai probabil cel de pe Golf GTE.

Recent, divizia Volkswagen Vehicule Comerciale a publicat și o imagine teaser cu noua generație Amarok. Pick-up-ul va fi dezvoltat pe arhitectura lui Ford Ranger și este așteptat să debuteze anul viitor.

via Volkswagen Vehicule Comerciale

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru