Accesorii ciudate pentru Land Rover Defender: bucăți de caroserie cu aspect ruginit

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Olandezii de la Heritage Customs au în ofertă diverse componente cu aspect ruginit pentru noul Land Rover Defender. Aceștia susțin că același efect poate fi aplicat și jantelor.

Cu ocazia zilei de 1 aprilie, Porsche a lansat programul "Patina Paint to Sample", care permite adăugarea unui efect de rugină pe suprafața caroseriei. Desigur, a fost doar o glumă făcută de producătorul din Stuttgart.

Dar o companie din Olanda, Heritage Customs, chiar are în ofertă componente "ruginite" pentru noul Land Rover Defender. Este vorba despre prizele de aer laterale și diverse accesorii care vin montate pe capotă.

Inițial, componentele sunt acoperite cu un strat subțire de aluminiu, alamă, bronz, titan, zinc sau chiar aur, iar apoi materialul poate fi periat, lustruit sau, în acest caz, oxidat. Olandezii susțin că finisajul durează până la 20 de ani.

"Desigur că efectul de rugină poate fi aplicat și pe jante," sustine co-fondatorul Heritage Customs, Jan-Pieter Kroezen.

Proprietarul exemplarului din imagini s-a oprit, însă, la componentele de care pomeneam mai sus. Jantele pentru care a optat au diametrul de 22 de inch și sunt ceva mai discrete decât unele "ruginite".

Habitaclul a fost retapițat cu piele maro, iar ornamentele standard au fost înlocuite cu unele din fibră de carbon.

via Motor1

Comentarii (2)

  • Când ai mintea odihnita...
    14 2
  • Johnny
    Imi place cum arata, daca faceau si jantele asa era complet
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru